Vlot en vriendelijk

Bits&Parts combineert een prima assortiment met een vriendelijke en accurate uitvoering van de bestelling. Alles afhankelijk van het tempo van tante Pos. ;-)

Goede levering

snel geleverd, goed verpakt, website is mooi overzichtelijk

Website is echt goed georganiseerd, alles is snel te vinden inclusief linkjes naar de datasheets.

Snelle en keurige levering

Keurige levering met briefje erbij met LEDS. Snelle levering. Goede website met veel artikelen.

Deze site is als een snoepwinkel

Alle producten zijn laag in prijs Zeer uitgebreid assortiment Medewerkers correct en aardig mutaties worden snel opgepakt en uitgevoerd Ik zeg doorgaan zo Blijf zeker klant bij jullie

Gewoon goed.

Pakketje was er lekker snel, producten waren goed verpakt en alles zat er in. Meer kun je niet wensen dacht ik zo.

Prima, zelfs nog twee Leds erbij cadeau!

Goeie prijs en verzendkosten voor klein spul

enveloppe kwam een week later.

zondag besteld en pas zaterdag geleverd. PostNL drukte waarschijnlijk.

tiptop

goed gelopen

Snel en betrouwbaar!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruim assortiment. Goede website!

Snel en vriendelijk.

Kleine bestelling snel ontvangen. Ik kon gelijk verder hobbyen.

Goede site. Hoop op meer uitbreidingen zodat in China bestellen niet meer nodig is. Voor het kleine verschil in prijs koop ik liever in Nederland.

Snel

Eenvoudig te doorzoeken website. Snelle levering,

keurig en zeer correct

zie hierboven

vriendelijk en snelle levering

Snelle reactie na een foutje mijnerzijds. Aanbeveling. Heb alweer iets op mijn lijstje staan.

Netjes geleverd wat er is bestelf

Snel geleverd wat besteld is

Heldere website, vlotte levering, prima spullen.

Alles ging precies zoals het moet: heldere website, vlotte levering, prima spullen.

Mooi aanbod en prima dienstverlening

Snelle levering, mooie prijzen

Kleine componenten gekocht t.b.v. een DIY project. Mooie prijzen en het werd snel geleverd in de brievenbus,

het duurt veeeeeel te lang

eerste bestelling duurde veel te lang tweede bestelling nog niet binnen na een week nog niets.

in één woord "TOP"

De juiste spullen snel geleverd met een persoonlijk tintje. Volgende bestelling is weer bij Bits & Parts

Snel en goed geleverd

Had voor mijn defecte muis 2 Omron microswitches nodig. Dit was de 1e site waar ze deze op voorraad hadden en voor een prima prijs. De verzendkosten kostte nog het meest. Besteld en dezelfde dag nog verstuurd. Volgende dag geleverd.

Goede internet winkel zal hier nog wel meer bestellen

Snelle reactie van Bits en Parts de bestelling was keurig verpakt. Alleen jammer dat niet alles op voorraad is. Maar voor de rest keurige behandeling.

Keurige prijs, snel geleverd

Een aantal 'level shifters' besteld voor een keurige prijs. Werden snel geleverd in een enveloppe, antistatisch zakje en schuim. Duidelijke communicatie, no non sense, prima leverancier!

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.