Goede prijs, lage verzendkosten

Ik had een connector nodig, die ze bij bits en parts hadden. Ik was blij met de lage prijs. Verder betaalde ik ook weinig verzendkosten, omdat er rekening mee wordt gehouden of het door de brievenbus past. Mocht ik nog eens wat nodig hebben, zal ik zeker eerst even eerst op hun site kijken.

mooie producten

Producten worden snel en goed verpakt geleverd. Super

Delivery took more than expected.

No comments.

Fast delivery

Ordered my product and received them at the door before 24 hours have elapsed. Product was exactly as described on the website. Thanks Bits and Parts!

Goed en snel

Snel afgeleverd, producten voldoen aan verwachting

Helemaal top

ik heb al meerdere keren iets besteld bij Bits and Parts komt altijd keurig op tijd aan en de prijzen zijn goed en lage verzend kosten

Alles naar verwachting

Prijs was prima, product werkt en snelle verzending

Snelle verzending en goede service

Alles was snel verzonden, en ik werd goed op de hoogte gehouden met de voortgang. Ook kreeg ik een kleinigheidje erbij.

Zeer goede en snelle service, geen dure verzendkosten als bv. Conrad

Goede service, geen dure verzendkosten zoals Conrad . Ben zeer tevreden

Bestelling gedaan, vlot afgeleverd

Goed en goedkoop!

Ik zou er zeker weer wat bestellen, en aanbevelen bij mijn familie, vrienden en modelbouwcollega's

Top webshop

Heb de producten nog niet gestest maar ga er van uit dat alles goed is. Ik zal hier zeker meer bestellen in de toekomst.

Alles zoals beloofd

Supper

Supper tevreden met aankoop

Goeie webshop voor de hobbyist

Ruim aanbod en prima prijs

Prima spul

Snel geleverd en goed verpakt. Kan die andere uit verre landen een voorbeeld aan nemen.

toch nog snel tijdens Corona lockdown

Minimale vertraging tijdens Corana lockdown

Fantische service

Door dat gedoe bij PostNL een en al irritatie qua levering, 5 dagen na het versturen van een track & trace zending. Na overleg was men bij B&P bereid een tussentijdse oplossing te bieden. Perfecte aftersales

Het was echt goed. Snel en comfortable

Echt goed. Ok adviser gier te kopen

Prima ervaring!

Slechte onvolledige informatie over aangeboden materialen.

Kon de geleverde goederen na een week weggooien omdat het niet meer werkte. Verder geen enkele reactie op een mailtje met de vraag hoe een en ander te kunnen retourneren.

Goede service, vragen snel beantwoord!

Got what you asked and on time

Needed a small Oled screen and other add-ons. Front office clear, order smooth, items received as announced and well packaged.

Snelle levering, goede prijs, kortom prima

Ik had de onderdelen snel nodig en had (dus) geen zin in de lange levertijden van "Ali". Bij Bits & Parts alles kunnen vinden, goede prijzen, en snel geleverd, blij mee!

prima spul voor een redelijke prijs

Het duurde een beetje lang voordat de teflon sticker op voorraad was voor mijn muis voetjes maar toen kon ik het eindelijk bestellen en het was snel binnen.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.