fantastisch

Heb het naar een vriendin in Duitsland laten sturen. Prima geleverd!

goed en op tijd geleverd

gewoon keurig geleverd

Eerste bestelling

Snel verzonden en ondanks de drukte nog op tijd voor een kerstproject! Zeer tevreden met eigenlijk alles; geen klachten of opmerkingen.

Duidelijke website

Snelle levering ondanks kerstdrukte. Eerlijke verzendkosten( brievenbuspakketje tegen postzegeltarief) Zeer tevreden

Helemaal top

Paar switches voor muis besteld, werken echt top!

Ondanks dat in de bestelling stond dat er geen batterij bij zat, heb ik een batterij bijbesteld, pakketje arriveerde en er bleek een batterij op het klokmodule te zitten...., Nou heb ik een reserve batterij...

Tijdig en compleet bezorgd

De bestelling kwam netjes een dag na de bestelling en volledig binnen.

Erg lastig om alles te vinden

Sommige dingen zijn er niet terwijl de rest er dan wel weer is. Betalen ging erg moeilijk. Maar het is gelukt

Ik kon snel vinden wat ik moest hebben en het werd flot geleverd.

De goederen die ik heb gekocht waren goed en volgens verwachting. Ik kreeg ze direct de volgende dag. Ik ben zeer tevreden dus.

Volgens afspraak geleverd!

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

To the point

Alles volgens afspraak!

Snel bezorgd en keurig verpakt.

Bestelling is binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd. Desondanks alle vertragingen bij PostNL. Componenten zaten keurig verpakt in een stevig doosje.

Was meteen zeer goed en snel .

Prima en goed matriaal net wat ik nodig had .niks mis mee . Kun je wel vaker wat kopen .

Zeer snelle levering en goede service

zeer vlotte levering

Leveringen gaan vlot en zijn altijd goed. Minpuntjes zijn het beperkte assortiment en de wat gebrekkige specificaties van de onderdelen.

Prima service, goed verpakt

Uitstekende webshop met razendsnelle levering. Top.

goed. maar de beschrijving van sommige artikelen mogen voor mijn meer uitgebreid worden.

Prima bedrijf

Een uitstekende plek om electronicacomponenten te kopen. Prima prijs, prima producten en een snelle levering.

Interessante producten, snelle correcte levering

De website bevat links naar de product informatie. Dat is nuttig. Duidelijk gestructureerde website. Makkelijk om iets terug te vinden.

Prima product en snelle levering

Mijn bestelling (wat jumperwires) werd snel bezorgd.

Snel reactie op mijn vragen over een bestelling ontvangen. Artikelen ook netjes ontvangen. Door de drukte bij de post duurde het langer dan normaal. Niets aan te doen. Bedankt voor de service en de ledjes Siewert!

Overzichtelijk, ruim assortiment en snelle levering

Gewoon een goede webshop voor hobby elektronica!

duidelijke communicatie en snelle verzending.

Pakketje werd snel verzonden. Duidelijke updates van de status van de bestelling. Wat betreft besteld product geen ervaring. PostNL is de zending kwijt....

heel tevreden over de service

Er was iets niet helemaal duidelijk bij het door mij gekochte product. Dit werd echter snel en vakkundig opgelost via de mail.

weet niet over welke bestelling dit gaat dus geen mening

zie boven

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.