Goede webshop

Ik had wel vaker bij Bits en Parts bestelt . Helaas vanwege de drukte door de Sinterklaas was mijn bestelling bijna een week onderweg.

Niets ontvangen!

Ik heb op 30 nov besteld en tot op heden nog niets ontvangen.

Quick and professional service

Quick and professional service

shoppen hier gaat zoals het overal zou moeten, snel en goed!

top!

X

X

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering.

Attent kaartje erbij zelfs

Gewoon goed

Leuk een persoonlijk geschreven berichtje erbij

zeer duidelijke en makkelijke website

Vlugge levering Heel handig om kleine onderdelen te leveren met briefpost, wat nog eens snel is ook

Snelle levering!!

Ik heb een heel klein onderdeel besteld en tot mijn verrassing al de volgende dag geleverd. Hulde!!

Zeer snel geleverd

Bestelling snel en goed geleverd tegen een goede prijs.

prima service!

Ik wilde iets hebben dat niet in het pakket zat, dus het werd apart voor me besteld en bij de rest van de order gevoegd. Soepel opgelost en ik hoefde niet verder te kijken. Dat noem ik dus service!

Goede zaak, ruim assortiment ,goede klantenservice, goede kwaliteit producten.

Goede prijs kwaliteit

Bestelling was snel bezorgd, fijn dat je ook kleine aantallen kan kopen - handig met bv weerstandjes, en ook de prijs / kwaliteit verhouding is erg goed!

Erg tevreden

Product snel geleverd, goed verpakt. Alle links (manuals, howto's, specs) waren op de site te vinden. Gekocht artikel (Zigbee stick (zig a zig ah van Electrolama) werkt uitstekend op mijn DS918+ NAS.

perfect gekregen wat ik besteld had en snel geleverd, dank

Snel geleverd en mooi op tijd. Prima

Prima site, snelle levering en goede producten.

Al diverse keren en bestelling geplaatst bij deze shop, en altijd alles van goede kwaliteit en snel een goed verpakt geleverd. Zeker de moeite waard, en we zullen vaker hier onderdelen gaan bestellen.

Snelle service, uitstekend verpakt en een leuke goody :)

Voor een project had ik snel nieuwe CC2531s nodig en Bits&Parts had ze op voorraad. Na de bestelling had ik ze ondanks de Sinterklaas-drukte snel in huis en kon ik verder met het project. De devices waren zoals beschreven op de website, snel geleverd en goed verpakt. Pluim voor de goede service.

Snel en correct

Snel en correct geleverd.

Goed snel

Fantastische service, aanrader!

Ik had in een opwelling een Zigbee USB stick gekocht zonder goed de omschrijving te lezen. Na de bestelling drong het pas tot me door dat de stick voor gebruik geflashed moest worden. Aangezien ik daar de spullen niet voor heb vroeg ik of de bestelling geannulleerd kon worden. Dat kon maar ik kreeg meteen ook het aanbod om de stick voor mij te flashen. Daar heb ik uiteraard graag gebruik van gemaakt. Super service voor zo'n item waar toch al eigenlijk niks op verdiend wordt!

waar voor je geld

Al een paar keer kleine electronica zaken besteld hier, waaronder microcontrollers. Ze hebben goede spullen voor een goede prijs en leveren snel. Ik ben een tevreden klant en bestel er graag weer!

Prima hulp bij probleem met RF433 MHz tranmitter-receiver setjes

Als nieuwe klant heb ik o.a. 3 RF433 MHz tranmitter-receiver setjes gekocht. Slechts 1 van de setjes werkte voor mijn klikaanklikuit bediening vanuit mijn Raspberry Pi. De 2 die niet werkten voor mijn kika hadden een kristal met een R433S kristal i.p.v. R433 (zonder S) kristal. Ik heb dit gemeld en op mijn cloudstorage foto's beschikbaar gesteld en gevraagd of men nog setjes zonder S had. Men had alleen nog setjes zonder S. Ik wilde nog wat dingen bestellen en heb netjes een tegoedcode gekregen zodat ik bij mijn volgende bestelling een paar setjes vergoed kreeg. Die heb ik inmiddels getest en ze zijn oke. Een fijne website en snelle levering is fijn maar snel reageren op vragen en een goede service als deze vind ik veel belangrijker. Kortom ondanks dat het even tegen zat ben ik meer dan tevreden.

Kan niet beter

Super ook voor hele kleine bestellingen

Had 10 ir leds besteld voor totaal 1,50 de andere dag ontvangen. lage verzenkosten. en met een handgeschreven kaartje met bedankje en kadootje erbij. waarom kende ik deze zaak nog niet....

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.