Super dat je zo kleine hoeveelheden van onderdelen kunt bestellen!

Ik miste wat onderdelen voor een project en heb ze bij Bits and Pparts besteld. De volgende dag lagen ze al op de mat, tegen lage bezorgkosten (envelop) en precies in de hoeveelheid die ik nodig had! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Snelle levering, lage verzendkosten

Op voorraad en snel geleverd

Ik had een niet-gebruikelijk stukje electronica nodig. Bits & Parts bleek het zowaar op voorraad te hebben. 's Avonds besteld en zoals beloofd werd het twee dagen later bezorgd. In een enveloppe zodat de verzendkosten ook nog een keer beperkt bleven.

Mooie digitale Volt Ampère metertjes

Bestelde spullen vlot geleverd en ziet er prima uit. Prijs lijkt me ook prima.

Vlekkeloze bestelling

Nu aantal malen besteld bij bits&parts en dit is mij goed bevallen. Artikelen netjes uit voorraad geleverd en voorzien van een handgeschreven bedankje voor de bestelling waar zie je dat nog tegenwoordig? De volgende keer staat bits&parts zeker weer bovenaan mijn lijstje als ik weer wat nodig heb. Complimenten voor de goede service!

Zoals het hoort

Overzichtelijke website. Postverzending voor kleinere bestellingen. Snel geleverd en vriendelijke boodschap bij de levering. Zoals het hoort met net een beetje extra

Prima levering en snel antwoord op mijn vraag

Ik had een pakket besteld waarvoor een Nederlandse vertaling te downloaden zou moeten zijn op de site van de producent. Deze stond er niet, maar na een berichtje naar bits en parts hebben ze hem direct op hun eigen site gezet! Prima service

Snel gewenste product geleverd

Heldere website, werkende link naar datasheet aanwezig.

breed assortiment, duidelijke communicatie, snel en klantgericht

Ik bestel met enige regelmaat, en heel bewust bij Bits & Parts. Na een kleine 5 jaar ervaringen ben ik nog altijd uiterst positief gestemd over deze leverancier

duidelijk te vinden, snel vestuurd.

Goed te vinden, nauwkeurige omschrijving uiteindelijk snel bezorgd.

Snelle verzending, mooi compleet.

Als ik nogmaals onderdelen nodig heb, staan jullie boven aan mijn lijst.

Snelle levering en gunstige prijzen

Voor herhaling vatbaar

Snelle en perfect levering.

Leukassortiment, prijzen, snel geleverd

Zie titel

snel, no fuss, probleemloos

snelle transactie, direct en snel geleverd uit voorraad. Product als beschreven. Prima dus.

Alles op voorraad en supersnelle levering.

Ge-wel-dig!

Als hobbyist slechts 2 onderdelen nodig, dus hier besteld. Een van de weinigen die voor hobbyisten een fatsoenlijke prijs hanteert. Ging vlekkeloos. De dag na bestelling netjes geleverd. Erg fijn!

Prima zaak

Onderdeeltjes besteld dit is netjes geleverd (echter 1 dag telaat) dit was niet vanwege de verkoper maar door de post.

Super snel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit. Kortom geen Chinese rotzooi waar ook nog eens maanden op moet wachten!

Bits & Parts levert de echte Digispark

Andere bedrijven leveren chinese klonen maar Bits & Parts levert de echte Digispark micro-USB zoals geadverteerd, chapeau! En bedankt voor de extra LEDs bij de bestelling!

Snel, schappelijk geprijsd, behoorlijk assortiment en goed verpakt. Nice!

Een hele leuke mix van spulletjes voor "makers". Spullen van bekendere leveranciers ( Adafruit en zo ) en alternatieven uit China-import. Dat laatste kun je natuurlijk ook zelf, maar uit voorraad leverbaar is vaak heel prettig.

Goed, snel en probleempjes worden naar behoren opgelost

Snelle service nette prijzen

Snelle levering van specifieke led lampjes

Snelle zending en goeie prijs.

Via brief onderdelen opgestuurd gekregen. Werkten goed.

Zoals bevredigend online kopen bedoelt is !

Bij Bits & Parts en andere leveranciers items besteld in het paas weekeinde voor een leuke hobby dingetje. Meerdere bestellingen omdat de prijzen nu eenmaal lager bleken te zijn bij Bits & Parts dan andere leveranciers en Bits en Parts niet mijn eerste hits waren in Google. De verschillende bestellingen werden van Bits & Parts als EERSTE goed beschermt bezorgt met, niet onbelangrijk, de juiste items ! Tevens was elke bezorging in deze drukke tijd voorzien van een business card met op de achterkant een handgeschreven dank je wel en zelfs een klein presentje van de heer Stewart ! Echte service ! Als ik weer iets nodig heb, kijk ik van nu af aan als eerste bij Bits & Parts ! Bij deze, dank je wel meneer Stewart, "you made my day" ! :)

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.