Zeer prettige en snelle afhandeling.

Prettige, overzichtelijke website. Afrekenen op de website gaat mooi stapsgewijs. Ontvangst in deze corona tijd binnen 2 dagen. Enige minpunt: na het succesvol plaatsen en betalen van de bestelling ontving ik geen bevestigings email.

Duidelijk, makkelijk en snel

Het vinden van de onderdelen was zo gefikst. Snel geleverd voor een eerlijke prijs.

Snel advies en uitgeleverd

Hier bestel ik vaker

Supersnel en goedkoop!

Het bestelde is prima in orde, netjes verpakt en snel geleverd.

Snel gereageerd om mijn mail ivm met verkeerde levering met wat ik besteld had een dag later alsnog perfect afgehandeld.

Perfect!

Prima. Duidelijke site met voldoende info. Snelle levering ondanks de huidige drukte ivm Corona epidemie. Leuke spulletjes voor de knutselaar!

Snelle levering goede kwaliteit

Breed aanbod van producten en goede snelle levering

Top en goede prijzen

4 losse weerstandjes besteld. Elders veel duurder en hogere verzendkosten. Hier prima prijs en snel geleverd incl een presentje en boodschap. Mocht ik weer iets dergelijks nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Snel nodig! Snel geleverd!

Het was maar een kleine bestelling, maar die werd snel correct geleverd, plus.... een persoonlijke noot met een extraatje! Leuk toch?

Snel en alles wat ik nodig heb.

Zelfs in corona tijden.

Super zoals Super hoort te zijn

Bestelde artikelen zijn keurig optijd en correct afgeleverd

Goeie kwaliteit en service!

Ik bestelde een buck-converter na duidelijke uitleg op de site. Deze kwam mooi toe na 2 dagen via PostNL, na implementatie werkte dit ook perfect!

Zeer acceptabele prijzen. Goed en snel geleverd.

Snel geleverd, prima verpakt. Esp32 bordje van medium kwaliteit.

Alles was snel geleverd. Duidelijke communicatie. Onderdelen van goede kwaliteit, op het esp32 bordje na. Soldeer is wat slordig (oxidatie lijkt t) en er was een pinnetje verbogen. Doet t verder prima.

Snel en goede levering

Bestelling snel afgewerkt en snel geleverd toppie zaak ,p.s. leuk kaartje erbij met vr bedank voor uw bestelling 👍👍

goede zaak

Bij verzending een onderdeel zoek geraakt. Na melding snel nieuw onderdeel gekregen. Goede service

Kwaliteit en snelle levering

Zie boven

Goede, snelle levering

De levering is goed en snel. Als enig minpunt kan ik aangeven dat ze niet de mogelijkheid bieden om een factuur te krijgen onder intrastat voorwaarden. m.a.w. Als Belgische onderneming kan ik de BTW niet recupereren. Ondanks het feit dat ik hiervoor al gemaild hebt krijg ik hiervoor GEEN oplossing. De producten op zich zijn goed aan een scherpe prijs.

Snel en goed

Ik had mijn bestelling goed en snel in huis. Precies wat er vermeld wordt op de site. Het stekkertje wat ik besteld heb was/is leverbaar voor een gunstige prijs.

Zeer acceptabele prijzen. Goed en snel geleverd.

Perfecte service

Tip, niets negatief te zeggen.

Doen wat ze zeggen.

Heb nu 2x besteld. 1x voor 12 uur en idd volgende dag in huis. 1x na 12.00 uur (16.00 uur) en volgende dag netjes bericht dat het verstuurd was en netjes de dag erop in huis. Beide bestelling voldeden volledig aan wat we besteld hadden

Heldere website, breed assortiment en goede service!

Hier bestel ik graag nog eens.

Nothing to complain about

Ordered, paid, next day the package is in my mailbox. Absolutely recommend. Additional respect for having a simple (as in "no animations and stuff") and fast site =)

Zoals altijd vlot geleverd!

Leuk assortiment bij een echt Nederlandse webshop :-)

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.