Pluspunten
lekker duidelijke site
Verbeterpuntenverpakking beter, alle pootjes waren verbogen door de post.
Pluspunten
Snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje.
Pluspunten
Ik was blij met de snelheid van de levering. De artikelomschrijving was voor mij duidelijk genoeg.
VerbeterpuntenGeen. Het contact was beperkt tot de bestelling via de site.
Pluspunten
Meteen uit voorraad geleverd, netjes verpakt, zeer tevreden!!
Pluspunten
Te weinig ervaring met dit bedrijf om een goede beoordeling te geven Maar tot dusver alles uitstekend, geen klachten.
VerbeterpuntenGeen aanbeveling.
Pluspunten
leuk, bij eerste aankoop een welkomst kaartje met een gratis LEDje..
Pluspunten
Eenvoudige website, makkelijke afhandeling
Pluspunten
Gewoon snel en ze doen wat ze beloven! Geen 'poeha' en gewoon afspraken nakomen. Al heel vaak hier een bestelling geplaatst en nog nooit teleurgesteld.
Pluspunten
Vaak veel nieuwe producten. En natuurlijk het bedankje bij de bestellingen.
Ik heb redelijk lang moeten zoeken via google naar een bedrijf/webwinkel die handelt in deze markt, en iDeal ondersteunt en snel kan leveren.. Misschien iets vindbaarder worden. Verder helemaal prima.
Pluspunten
Bij een bestelling van een paar euro een handgeschreven bedankkaartje plus een gratis LEDje: charmant gebaar en het geeft het idee dat er met aandacht en zorg gewerkt wordt. Ik ga er dus zeker nog eens bestellen.
2x besteld, 2x goed geleverd. Wat je mag verwachten krijg je ok.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit.
Pluspunten
Goede levering en een leuk kaartje met een bedank schriftje er bij!
Pluspunten
Eerste zending onvolledig, maar werd omgaand gecorrigeerd, met keurig excuus kaartje.
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend