Pluspunten
Ik heb eigenlijk alleen maar positieve punten: de elektronica onderdelen zijn vriendelijk geprijsd, en ook de verzendkosten zijn normaal geprijsd. Vergelijk dat maar eens met concurrenten, en je ziet dat je meestal hoger uit komt. Prima spullen voor de rest, en snel geleverd.
Pluspunten
Het leuke kleine cadeautje die op het klein kaartje geplakt was met het bedankje erop!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Pluspunten
Ik vond het handgeschreven kaartje met ledje erop erg leuk!!!
Pluspunten
snel en correct geleverd
Pluspunten
Superduidelijke website, snelle levering van prima producten.
Pluspunten
Zelfs een 'lichtpuntje (=led)' meegestuurd bij een kleine bestelling.
Pluspunten
Prima, overzichtelijke website, nette levering, met extra aandacht!
Pluspunten
Pas een keer besteld bij dit bedrijf maar dit is zeer positief bevallen. Zal hier zeker vaker bestellen.
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend