Pluspunten
Snel, betrouwbaar en altijd een visitekaartje met een persoonlijk bedankje. Top!
VerbeterpuntenEén headerpinsocket op de Arduino Uno kloon was niet goed bevestigd. Werkt wel, maar.... klein aandachtspuntje
Pluspunten
lage prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon een keurige webwinkel.
VerbeterpuntenKan niks verzinnen.
Pluspunten
Great Personal touch with the led's :)
VerbeterpuntenBetter website user interface
Pluspunten
Hele leuke verassing, het handgeschreven bedankje met ledje! Voelde erg persoonlijk en positief!
Pluspunten
Doen niet moeilijk ais er ergens iet fout gaat zijn altijd klant gericht.
VerbeterpuntenKan zo 123 niets vinden.
Pluspunten
Ruim assortiment tegen fatsoenlijke prijzen
Pluspunten
Snelle levering, komt afspraken goed na.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Top service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Scherp geprijsde onderdelen en zeer snelle levering. Productomschrijvingen zijn zeer omvattend, inclusief links naar tips hoe de producten te gebruiken. Klantenservice reageert ook snel en netjes.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Uitstekend!
Pluspunten
Goede ervaring. Simpel bestelproces.
VerbeterpuntenBeter uitleg van de producten is wellicht een idee. Voor een relatieve leek als ik was het niet altijd even makkelijk uit te vinden of iets werkt zoals ik denk dat het werkt.
Pluspunten
Nog nooit problemen gehad met een bestelling.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Fijne website, meestal brievenbuspost dus goedkoper verzenden, gratis ledlampje
VerbeterpuntenGeen
Luitje Broekemastraat 56