Pluspunten
Zeer veel keuze uit verschillende (anders onvindbare) onderdelen.
Pluspunten
Gratis ledje bij de bestelling, leuk gebaar!
Pluspunten
zie oordeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Waardeert elke klant
Pluspunten
Duidelijke prijzen en levertijden, prijzen zijn netjes. Bestellen is eenvoudig en gaat snel.
VerbeterpuntenBeschikbaar stellen van meer (fabrieks)informatie over de geleverde componenten en boards. Vaak is het moeilijk om de juiste aansluitgegevens hiervan te vinden.
Pluspunten
* Goede voorraad * Prima verpakt * Goede en heldere website * Zat een persoonlijk berichtje en een kado bij.
Verbeterpunten* Pakket kwam toch een dag later aan. * Prijzen zijn iets hoger dan concurrenten (maar daarin tegen wel weer voorraad)
Pluspunten
Snel en mooie prijs
Pluspunten
Snel en betrouwbaar, precies wat ik zocht.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Leuke kaartje met ledje als dank meegestuurd.
Pluspunten
Zeer goede zorg bij verzending. Persoonlijke attentie!
Pluspunten
snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenVind de verzend kosten voor mijn (deze) bestelling wat aan de forse kant
Pluspunten
Leuk om een passende attentie te mogen ontvangen. Prijzen zijn zeer gunstig, ik wens jullie alle succes met jullie bedrijf. Mocht ik weer iets nodig hebben maak ik graag weer gebruik van jullie diensten!
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
Zeer tevreden met de snelle levering en de communicatie die tussen ons heeft plaatsgevonden.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk.
VerbeterpuntenNog uitgebreider assortiment
Pluspunten
mooi spul snel geleverd en betaalbaar
Verbeterpuntenverzendkosten beetje aan de hoge kant voor kleine dingen. al snel een postpakketje .
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend