Levering was verschrikkelijk!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Producten worden goed verpakt en er zat voor ons ook nog een klein, leuk extraatje bij. Daarnaast vroegen we of we herinnerd konden worden wanneer nieuwe sensors op voorraad waren. Dit was absoluut geen probleem en inderdaad, enkele dagen later kregen we via de mail een melding dat ze binnen waren. Tot nu toe een positieve ervaring en zeker een bedrijf waar we meer willen gaan bestellen.
Documentatie/gebruikshandleiding over geleverde producten meesturen.
Pluspunten
Goed assortiment en hele snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en redelijke prijs.
Pluspunten
Bestelling soepel verlopen. Netjes via mail op de hoogte gehouden van de status en de bestelling werd op tijd geleverd. Bestelde artikel is geheel naar wens.
Pluspunten
Goede kwaliteit en ruime keuze. De goedkoopste tot nu toe.
VerbeterpuntenSnellere verzending en beter verpakken, artikelen licht verbogen en beschadigd ontvangen, kwetsbare artikelen in een doosje en niet in een bubbeltjes envelop.
Pluspunten
Zeer snelle levering en prijs is altijd bij de laagste
VerbeterpuntenSoms vind ik dat er enkele producten te kort zijn in het assortiment of dat er meer keuze moet zijn voor hetzelfde product (bv. meer types).
Pluspunten
Tot nog toe goede ervaring
Pluspunten
Gewoon goed! Prima assortiment tegen een goede prijs en levering volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle levering! Ik had een deel van mijn bestelling niet ontvangen, maar deze onderdelen hebben ze gelijk nagestuurd en had ik de volgende dag in huis. Geweldige service, reactie in een halfuur.
Pluspunten
Vierde bestelling, alle vier erg goed Redelijk assortiment (kan altijd groter!) Uitstekende afhandeling
Pluspunten
duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering en duidelijke communicatie van alle stappen na aankoop
Pluspunten
Altijd snelle afhandeling en levering, altijd een bedankje bij je bestelling.
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend