Pluspunten
Overzichtlijk aanbod van electronic componeneten dat prima aansluit bij eenvoudige hobbyptrojecten. Snel geleverd.
Pluspunten
snel geleverd en een aanrader gewoon top service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
-ik kan echt helemaal niks bedenken in elektronica onderderlen dat ze niet hebben -super goedkoop -snelle levering -goed werkende site
Verbeterpunten-kwaliteit van een paar pcb s en een striptang was niet heel goed, maar dat is niet de schuld van bits and parts maar van de leverancier.
Pluspunten
Leuk grapje bij de bestelling. Binnen 24 uur bij mij op tafel. Belooft wat voor de toekomst.
VerbeterpuntenGeen gebruik maken van postNL. Ik heb alleen maar gezien dat het pakket aangeboden was.(23-6) Nadien geen vermelding van aankomst tijd. Op het moment dat ik de bezorger,toevallig, tegen het lijf liep wist ik dat mijn bestelling aangekomen was.
Pluspunten
Snelle levering en enorm vriendelijke service
VerbeterpuntenHoge verzendingskosten voor kleine pakketjes. Foto's niet altijd 100% correct (meestal wel)
Pluspunten
Ruim assortiment, goede prijs
VerbeterpuntenMeer info met betrekking op de producten (maten). Ook zou een pakbon bij de levering prettig zijn.
Pluspunten
Snelle levering. Je krijgt wat je bestelt (omschrijving product stemt overeen met het geleverde)
Verbeterpuntenvoor mij geen
Pluspunten
Snelle levertijd, nette prijzen, bestelling goed verpakt en er zat zelfs een kleine handgeschreven boodschap in de doos. Informatie over je bestelling is makkelijk terug te vinden op de site en met één druk op de knop kun je bekijken of je pakketje al onderweg is.
VerbeterpuntenGeen. Nog niet eerder besteld hier, maar gezien de prijzen en de ervaring met de eerste bestelling, is de kans groot dat ik hier vaker terug kom.
Pluspunten
heerlijk site waar je hebberig van wordt, voor de rest lekker no-nonsens, tegen eerlijke prijzen, toppertje!.
Verbeterpunteneh ze zijn al een voorbeeld in de webwinkel wereld, of te wel zou niets kunnen bedenken
Pluspunten
Goedkope prijzen
Verbeterpuntenmeer zekerheid bieden over levering.
Beste Ilze, Wij vinden het jammer dat onze service je niet meer dan een 4 waard was. Wij hebben de bestelling dezelfde dag nog verstuurd maar zijn voor de bezorging afhankelijk van PostNL.Bovendien staat op de site dat levering binnen 1 dag op basis van best effort is, dat betekent dat wij er wel naar streven maar dat we geen garantie kunnen geven. Omdat je een kleine bestelling deed en je niet koos voor een pakketzending zit er geen tracking op. Bij een bestelling van minder dan 10 euro is dit voor ons niet te betalen. Dat je geen berichten van ons hebt ontvangen ligt waarschijnlijk aan je mail-provider die onze mail misschien in de spambox heeft gezet. Hopelijk ben je toch tevreden met je bestelling. Vriendelijke groeten, Bits & Parts
Pluspunten
Prijs/kwaliteit goed, zeer tevreden over de artikelen die ik tot nu toe besteld heb. Snelle leverering, prima communicatie, bevestiging ed. Vragen ook p/o beantwoord door personeel
Pluspunten
Zoals gewoonlijk: snelle levering en prima verpakt. De kleine attentie bij het pakketje zorgt altijd voor een glimlach. Keep up the good work.
VerbeterpuntenGeen idee.
Artikel selektie op website gaat via ipad erg lastig. Plaatsen in winkelmandje lukt pas na veel keer klikken
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend