Reactie van het bedrijf

Hallo Tom, Bedankt voor je korte maar krachtige beoordeling!

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling worden altijd snel en goed afgeleverd. Service altijd top! Mocht je vragen gebeente over producten dan wordt je vriendelijk geholpen via de chat

Reactie van het bedrijf

Hallo Katja Wat fijn dat jij onze service waardeert. Indien er vragen zijn is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Je kunt vragen stellen via de chat op onze website of een adviesgesprek inplannen via https://www.virtuoos.com/persoonlijk-advies/ We wensen je veel succes!

Fijn dat er geen beker en schuim meer wordt meegestuurd

Misschien mogelijk de plastic bussen te hergebruiken?

Reactie van het bedrijf

Hallo Maarten, Goed om te zien dat jij een stuk positiever bent geworden over Virtuoos. We waren het eens met je eerdere review over het verminderen van plastic bij een bestelling.. De week na jouw reactie hebben wij de website aangepast waardoor je nu kunt kiezen om een plastic shakebeker bij eiwitten toe te voegen. De recycling van de potten waarin wij onze poeders leveren zal een lastiger verhaal zijn, maar we nemen dit zeker mee in onze productontwikkeling.

Aanrader

Overzichtlijke en makkelijk te doorlopen website. Alle producten duidelijk omschreven per doelgroep. Vandaag besteld morgen in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie van het bedrijf

Hallo Gerrit, Bedankt voor deze positieve feedback! Fijn dat je eenvoudig de producten die jij zocht hebt kunnen bestellen. Indien je voor 13.00 uur besteld verzenden we inderdaad nog dezelfde dag de bestelling. Veel succes met het behalen van je doelen!

Fijn contact

Na een telefonisch contact zijn de supplementen snel geleverd. De supplementen zijn fijn in gebruik.

Reactie van het bedrijf

Hallo Merel, Bedankt voor je positieve review over onze service en onze supplementen.

Great vegan protein

Great vegan protein, taste good, doesn’t stick or clunk in shaker, next day delivery.

Reactie van het bedrijf

Thank you for your positive review, always nice to hear that you like our Vegan Protein Blend Gold!

fantastische producten!

Perfecte service!

Reactie van het bedrijf

Goed te horen dat je onze service waardeert!

Verzekerd van hoge kwaliteit!

Ik heb veel verschillende merken supplementen gebruikt waar ik soms gekke bijverschijnselen kreeg. Zweten tijdens slaap en vieze nasmaak. Gebruik vitamine D3, magnesium, beta alenine en omega 3. Sinds ik deze producten gebruik heb geen bijverschijnselen. Zeker een aanrader!

Kwaliteit. Lekker. Sportief geprijsd

Top product. Niet voor niets ook supplier voor toptalent, top atleten waaronder Olympiërs

Goede omschrijving over het product op de site. Gemakkelijk bestellen Snel geleverd

Maatwerk

Mijn bestelling is correct en zorgvuldig opgepakt. Snelle service. Goed bereikbaar via mail en chat functie. Daarnaast staat mijn open voor tips wat ten goede van de ontwikkeling en duurzaamheid staat.

Super producten en goede service

Snelle service en goede kwaliteit van producten. Duidelijk adviezen over juist gebruik.

Prima hersteldrank

Gemakkelijk in gebruik, met vanille smaak. Je verneemt het snel, en is licht verteerbaar

goed en snel

producten zijn goed. bestelling en afhandeling bij virtuoos gaat makkelijk en snel. Levering van producten is snel. Zeer tevreden!

Perfect !

Zeer gemakkelijk om te bestellen en snelle levering .

perfect

Alles heel snel verstuurd en ontvangen, tabletten helpen mij hel goed om gezond te blijven.

Soms gaat er iets mis, maar ze lossen het op!

Er was even wat vertraging met de levering maar gelukkig blijven ze goed communiceren en wordt alles uiteindelijk opgelost!

Duidelijke omschrijving en goede kwaliteit van het product en snelgeleverd

Prima! Maaaar….

Het zou fijn zijn als je vanuit je oude bestelling direct weer kan bestellen en niet eerst terug hoeft naar het product hoeft te gaan om te bestellen. Dan kan je snel je standaard producten weer bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hallo Sander, Allereerst bedankt voor je review! Om een eerdere bestelling opnieuw in je winkelwagen te plaatsen kun je inloggen op jouw account. Vervolgens ga je in het dashboard naar mijn bestellingen. Klik bij de bestelling die jij opnieuw wilt bestellen op "bekijken" . Zodra deze bestelling is geopend kun je klikken op de knop "opnieuw bestellen". Deze knop plaatst alle producten opnieuw in de winkelwagen. Mocht je nog andere vragen/ opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij staan voor je klaar! Met sportieve groet, Team Virtuoos www.virtuoos.com

Eenvoudige website, duidelijk uitleg en snelle levering

Bij Virtuoos hebben ze een overzichtelijke en makkelijke website waarbij een duidelijke uitleg over alle producten. Dank jullie wel voor snelle levering van mijn supplementen.

Verliep heel vlot.

Efficiënt en op tijd

Besteld en op beloofde tijdstip afgeleverd

Een blijvertje

Recovery lekker van smaak . Ligt niet zwaar op de maag. Pilletjes vullen de rest aan wat nodig is om goed te zijn en te blijven tijdens de dag en trainingen

Uiteindelijk goed gekomen

Verkeerde bestelling binnen gekregen. Mail gestuurd en vriendelijk antwoord gekregen. Ook nog even chat contact gehad. Ook daar goed behandeld. De goede bestelling werd snel geleverd.

Pakket was bij de brievenbus in de hal gezet zonder melding.

Was in eerste instantie mijn pakket kwijt; stond hoog op de brievenbussen in de hal. Had deze niet gezien. Graag voortaan een briefje in de bus, waar het pakket zich bevindt. B.v.d.

Reactie van het bedrijf

Dag Hennie, Mmm, dat is vervelend zeg! Maar gelukkig heb je je pakket met Virtuoos vitamines alsnog gevonden! PostNL werkt niet meer met briefjes in de brievenbus. Alles communicatie verloopt tegenwoordig digitaal (per e-mail ontvang je updates over de status van je levering). Mocht je nog andere vragen/ opmerkingen hebben, laat het ons weten. Wij staan voor je klaar! Met sportieve groet, Team Virtuoos www.virtuoos.com