Pluspunten
Vragen over de levering werden direct en adequaat beantwoord.
VerbeterpuntenEen track en trace code voor het volgen van je bestelling zou handig zijn
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie op de site.
Verbeterpunten5 euro verzendkosten bij een bestelling van 55 euro is bizar. Dat moet gewoon gratis.
Pluspunten
Persoonlijk advies dat word gegeven
VerbeterpuntenDe website is vrij langzaam met laden vooral met de mobiele site. De zoekmachine verbeteren met trefwoorden.
Misschien grootverpakking gebruiken. Ik heb 5 redelijk grote doosjes met een paar strips erin ontvangen. Zelfde inhoud pas ook in 2 dezelfde doosjes (suggestie)
Pluspunten
@communicatie: Informatie op de website is goed.
Verbeterpunten@communicatie: Status updates mogen wel wat beter. Ik had graag een verzendbericht gehad, met tracking nummer.
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenProducten goedkoper maken. Meer supplementen in 1 doosje.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenTot nu toe niets.
Op dit moment kan ik niks zeggen want in precipe het twee lagen aren NVT van mij dus heb ik gemiddlexd gescored
Pluspunten
Heldere website informatie.
Pluspunten
Goede tips gekregen en communicatie was super. Mijn actie coupon was verlopen maar heb een goed alternatief gekregen
VerbeterpuntenDe verloop datum vermelden op de actie coupon... Verder top service
Pluspunten
Snelle levering , korting topsport, doping vrij!,
VerbeterpuntenUitgebreide informatie over werking supplementen, werking in combinatie met andere supplementen, voeding etc.
De inhoud van een verpakking beta-alanine (aantal supplementen) heb ik niet kunnen vinden.
Pluspunten
Ik ben net met de supplementen begonnen. Kan er nog niet veer over zeggen.
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenPrijs vind ik wel duur
Eventueel sneller leveren
Skrynmakker 11