Via app en telefonisch goed geholpen en super snel geleverd Ik ben erg tevreden

Netjes en professioneel geholpen

Netjes en professuonel geholpen.

Op tijden goed

prima service en snelle levering

Tapijttegel.

Snelle levering. Mooi product.

Goede kwaliteit

Goed advies en snelle levering.

Netjes geholpen, snel en correct bezorgd

Vragen goed beantwoord, goed meegedacht en snel en volgens afspraak geleverd.

PRIMA

PRIMA

Correcte afhandeling snel

Vakkundig en snel

Goede service en snelle levering! Bedankt Fabio!

Prima kwaliteit en goed advies!

Ondanks de twijfel bij het zien van opgestuurd monster, toch op advies besteld! Mooie vloertegel (Desso beige/grijs) en makkelijk zelf te leggen als je de voorbeeld handleiding in acht neemt met prachtig resultaat!

Vlotte en correcte service

Prima service en alles correct volgens afspraak

Volgens afspraak

Snelle levering en uitstekende service

Stalen ontvangen. Snelle levering van goed product. Goede service bij afhandeling van vergissing bij bestelling van mij als klant. Top!

Fijne service

Aangenaam door persoonlijk telefoontje, waarmee bestelling en bezorging bevestigd werden. Prima!

Vlotte en correcte levering!

Ideaal deze manier van zakendoen!

Geweldig!!

Goede kwaliteit tapijttegels. Voldoen ruim aan de verwachting. Uitstekende service!

Snelle levering, goede service

Ruime keuze, goed kunnen vergelijken, probleemloze levering. Top!

zoals het hoort

Beste Tapijttegelhandel, U verdient 5 sterren. Er waren wat tegels tijdens transport beschadigd. Dit heeft u meteen nadat ik het gemeld heb opgelost door nieuwe tegels na te sturen. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering / service

Binnen een dag proefmonster in huis. De uiteindelijk bestelling werd daarna ook vlot geleverd.

Zeer Goed

Zeer Goed

Alles volgens afsraak .

Ben geweldig geholpen ook met bij bestelling op korte termijn is geen probleem alles netjes op tijd geleverd .

Gemak dient de mens !!

Goede website makkelijk en overzichtelijk. Snelle levering, je kan zelf bepalen wanneer je het wilt ontvangen !! Heb gelijk een proefstukje aangevraagd voor de volgende Kamer :-) .

Super service en snelle levering

Ook voor kleinere hoeveelheden is de service uitstekend

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!