super!!

zo tevreden,geweldige service ,bedankt!

Een geweldige ervaring en afhandeling

We hadden tegels besteld zonder monster tegeltje aan te vragen. Door dat per onbenul 2 kleuren op 1 pallet was gelegd waren er net niet genoeg m2. Ze bellen en geven daarin advies van mogelijkheden. Foto's gestuurd van andere maat, daar dat bij ons mogelijk was. Helaas vonden wij de kleur niet passen. Advies een andere kleur die ook bij ons paste. Die hebben wij ook genomen. Ondanks dat deze iets duurder waren deze voor de zelfde prijs gekregen. Netjes op de hoogte gehouden van levering. Netjes op een pallet geleverd. Al met al een geweldige ervaring met hun en vooral dat stukje extra met adviezen.

snelle bezorging en service!

aan te raden

Alles goed ontvangen

Prima!!

Goed geregeld allemaal

b

b

Snel, meedenkend, klantvriendelijk en goede kwaliteit.

Na eerst wat stalen te hebben opgevraagd, kregen we ook nog persoonlijk advies, waarna we een keuze hebben gemaakt. Nieuwe tapijttegels voor de hele zolderverdieping. Na de bestelling was er weer even persoonlijk contact over de aflevering en checken of alles klopte. De tegels werden keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en we zijn er heel blij mee, wat een mooie kwaliteit! We moeten ze nog gaan leggen, maar dat gaat zeker ook goed komen. Ik kende dit bedrijf niet, maar ben zeer tevreden en mocht het nodig zijn, dan komen we weer terug.

Snelle correcte levering

Snel en prima geleverd!

Mooie tapijttegels. Snel en goed afgeleverd!

Goed advies, snelle levering en mooie tegels. Ik ben dik tevreden.

Goederen volgens afspraak geleverd.

De door mijn bestelde goederen zijn geheel volgens afspraak geleverd. Van bestellen tot levering, 1 soepele aktie

Keurig

Precies wat er afgesproken was en goede kwaliteit prijsverhouding. Goed telefonisch advies.

Tapijt tegel.

Goed produckt.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snelle en correcte levering

Duidelijke site. Goede prijs voor kwaliteitstegel

Goederen werden meteen tot aan de grens met België geleverd. Enkel de transporteur in België stuurde nooit mail met leveringstijd zodat we toevallig thuiskwamen 2 dagen later toen de transporteur net ging vertrekken. Voor de rest alles perfect verlopen. Tegels intussen zelf geplaatst en heel mooi resultaat 👍🏻

Snelle en perfecte levering en afhandeling van de aangevraagde stalen.

De kleur van het aangevraagde staal is niet wat wij willen. Daarom ook geen verdere bestelling. Mvg, Jules Verbeek

Goede prijs kwaliteit en keurige snelle levering.

Goede website, prijs prima en levering snel en heel duidelijk

Topservice

Snelle reacties, snelle levering en bij een gebrek een directe oplossing.

exelent!!!

Zeer goede service en snelle levering zeer mooi product zal zeker nog gebruik maken van Uw dienst

prima service

topkwaliteit tegels voor een mooie prijs. De service is prima! De leverduur van de tegels is kort en de bezorgservice is goed!

mensen contact kwaliteit tegels levering op tijd gewoon Fantastisch !!!!

mensen contact kwaliteit tegels levering op tijd gewoon Fantastisch !!!!

Prima alleen geen bezorgmail ontvangen

Zie hierboven Douwe was zeer snel en attent

De juiste plek voor prijs/kwaliteit

Prima tapijttegels voor uitstekende prijzen, je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, afhalen in Emmeloord is prima te doen, zit vlak langs d snelweg.

Zeer goed geholpen en uitgelegd

Monster aangevraagd en gekregen . gebeld en goed geholpen, Bestelling op tijd geleverd Wij zijn er heel blij mee vloer ziet er mooi uit

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!