Pluspunten

duidelijke afspraken goede aflevering en mooie aanbiedingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tevreden

Pluspunten

goede kwaliteit van de tapijttegels. Netjes geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding Ga zo door

Pluspunten

Al meerdere projecten door het bedrijf laten uitvoeren. Altijd naar tevredenheid. Snelle reactie en goed bereikbaar via mail en telefoon. Ze denken goed mee en kunnen snel schakelen indien nodig. Al met al een fijn bedrijf om mee te werken.

Nog niets.

Pluspunten

Super bedrijf

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijke ontvangst. De keus is enorm!

Pluspunten

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik netjes voor bedankt per e-mail en telefonisch. Toen de betaling op de rekening van Tapijthandels stond werd ik gebeld voor de afleveringsdatum, deze had ik al bij mijn bestelling doorgegeven zodat dit ook correct is afgehandeld.

Het bedrijf dat de tegels bracht heeft deze pallet met 6 dozen (totaal 120 tegels) buiten voor de deur gezet en is weggegaan nadat ik mijn handtekening op de factuur had gezet. Enige hulp om het naar binnen te brengen ontbrak. Alwas het maar in de hal.

Pluspunten

Goed en snel geholpen, snelle levering.

Pluspunten

Snel en accuraat

Pluspunten

klantvriendelijk en goede kwaliteit

Pluspunten

vriendelijke mensen, behulpzaam.

Pluspunten

Goede service! Mooie tegels!

Nee, heel tevreden!

Pluspunten

Gemakkelijk online besteld en levering op afgesproken dag.

Pluspunten

De tegels waren keurig verpakt. De tegels werden op de afgesproken dag 's morgens bezorgd. De kwaliteit was precies zoals het proefmonster. De handleiding hoe te leggen op de website is prima. Vragen per mail werden binnen een paar uur beantwoord.

Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden.

Pluspunten

goed quallity

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede prijs-kwaliteitverhouding

ideal werkt niet goed prijzen met btw tonen hoge verzendkosten maar levering tot aan de eerste deur ipv voordeur

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke hulp bij vragen. De bestelling word goed ingepakt verzonden en het is handig dat je van tevoren proefmonsters kan aanvragen om de kwaliteit en kleur te bepalen. De volgende keer ga ik zeker weer bij tapijttegelhandel bestellen!

Pluspunten

Goed advies tijdens aankoop van Laminaat. Leg service aanwezig. Gebruik van gemaakt, zeer tevreden. Er wordt netjes en goed gewerkt en na afloop ook opgeruimd. Een tevreden klant.

Die zullen er zeker zijn maar op dit moment weet ik die niet te benoemen.

Pluspunten

Service goed. En we zijn tevreden. Werden netjes geholpen en het ging voorspoedig.

Pluspunten

Gemakkelijke website, levering conform afspraak, aardige klantenservice.

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snel & stipt. Prima service

Verlengde Gildenweg 25

8304BK Emmeloord

527252062

Over Tapijttegelhandel.nl

Bij Tapijttegelhandel.nl heb je de meeste keus in tapijttegels van de Benelux. Je bestelt je tapijttegels eenvoudig online, maar bent ook van harte welkom in onze showroom van meer dan 800 m2 in Emmeloord. Wij hebben tapijttegels van alle grote merken, denk aan Desso, Modulyss en IVC. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie. Al deze tapijttegels koop je bij ons voor de laagste prijs. Tot snel bij Tapijttegelhandel.nl!