Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Niks op aan te merken. Levering als beloofd. Leuke aanbieding.
8 December 2024
Heidi
Maastricht
Prima service en vlotte bezorging.
6 December 2024
Irma
Limmen
Fijne winkel, genoeg keuze, goed geprijsd
6 December 2024
Simone
Egmond aan den Hoef
Ik ga jullie online site ontzettend missen. Dank voor alle jaren dat ik bij jullie kon bestellen. Het gaat jullie goed.
2 December 2024
Carin
Akersloot
keurig netjes verzorgd
1 December 2024
Jenny
Tuitjenhorn
Mooi artikel en snelle levering
23 November 2024
C.M.
Utrecht
Direct al ladders
Beveelt niet aan
23 November 2024
Paula
De Goorn
Ik draag al zolang ik weet maat 38-40, wat normaal overeenkomt met maat M. Maar deze winkel noemt de legging een maat 38-40, en wanneer je het binnen krijgt staat er maat S op. Erg verwarrend. Wat het nog vervelender maakt, is dat er nergens op de website maattabellen te vinden zijn. Daarnaast nemen ze geen verantwoordelijkheid voor hun fout, en ik moet de retourkosten zelf betalen. Voor mij was dit de eerste én laatste keer dat ik hier iets bestel. Laat weten als je nog verder wilt aanpassen!
Beveelt niet aan
20 November 2024
L
Amsterdam
Ik heb zwarte, blauwe en groene pantykousjes gekocht. Ik heb de blauwe al gedragen. Goede kwaliteit, stevig.
19 November 2024
Fiona
Groningen
Een fijne winkel, waar ik graag kom, heel klantvriendelijk en behulpzaam personeel!
Ina
Heiloo
Uitgebreid assortiment, snelle levering. Spijtig dat ze ermee stoppen.
Jorrit
Haren Gn
Vanaf koop tot levering uitstekende informatie.
T.
Heerhugowaard
Snelle levering, netjes verpakt en kwaliteit is heel goed
Yvon
Zie boven
14 November 2024
Minie
Zwolle
Erg blij met mijn aankoop. Prachtige kwaliteit en kleur en vlotte bezorging!
13 November 2024
Saskia
Arnhem
Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit
10 November 2024
Ellen
Schoorl
Het zijn fijne sokken van Falke, kende het merk al. Scherpe prijs snelle levering. Top.
9 November 2024
Ben
Alblasserdam
Het zijn hele fijne naadloze sokken. Toen ik van 1 paar het plastic bevestigings materiaal (voorzichtig) uit de sokken wilde halen, trok ik een draad van de sok los. Dat was jammer. Verder bevallen de sokken prima.
7 November 2024
Zie boven.
6 November 2024
Marjolein
Alkmaar
Snelle levering, de enige die een steek had laten vallen was Post NL, door verkeerd bericht van aflevering.
Dolores
Alkmaar
snelle levering, overzichtelijke site, goede aanbiedingen. zorgvuldig verpakt.
Nadja van den Berg
Eefde
Mijn bestelling werd snel verstuurd. Alles werd netjes gecommuniceerd. In een woord: top!
isabelle
Almere
Web site helder erg duidelijk
Marjolein
Voorburg
Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.
Laat 172 A
1811EM Alkmaar