Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Goede bereikbaarheid en heldere communicatie. Pakketje was keurig verpakt in een mooie stevige doos en de volgende dag in huis. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

snelle levering keurig verzorgd

Pluspunten

- Goede voorlichting over het product - Super snelle afhandeling en bezorging Chapeau

Nog geen

Pluspunten

Goede duidelijke site

Geen die we zo kunnen verzinnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbare webshop,mooie producten

N link om bestelling te volgen na verzending zou handig zijn

Pluspunten

Goede communicatie, snelle oplossingen. Prima!

Waren wat probleempjes met de website, maar ook die zijn heel snel opgepakt en opgelost.

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke site Betaalgemak (veel mogelijkheden) Snelle levering (volgende dag) Goede verpakking (kon door de brievenbus) Goede kwaliteit producten

Geen! Ga zo door!

Pluspunten

Goeie aanbieding, snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Zeer overzichtelijke en toegankelijke website, prachtige producten en zeer up-to-date, en ook een uitgebreid assortiment.

Vooralsnog geen enkele

Pluspunten

Leuke panties. Ik kon bijna niet kiezen. Heel snel opgestuurd. Top! Bestel zeker nog een keer

Pluspunten

Personeel is klant vriendelijk en denkt met je mee. Ze hebben heel mooie spullen en ik slaag er altijd erg goed voor mijn panty's.

Pluspunten

Leuke kleding, snel in huis en ik had geen verzendkosten, erg prettig.

Pluspunten

Goede service, goed ( telefonisch) advies. Geen verzendkosten vanaf €40

Pluspunten

Ruime keus, mooie spullen. Een van de bestellingen was niet direct beschikbaar maar werd nagestuurd. Netjes opgelost.

Pluspunten

Lading Happy Socks besteld voor de kinderen, leuke kleurrijke sokken, vielen goed in de smaak. Perfecte service en snelle bezorging door body-style.nl

Alles helemaal geweldig.

Pluspunten

Duidelijke vlotte winkel met mooie producten, snelle levering en goede hulp bij vragen. Zeer tevreden

Geen verbeterpunten te noemen

Laat 172 A

1811EM Alkmaar

Over BODY-STYLE.NL | BEENMODE | BODYFASHION

Body-Style beenmode & bodyfashion is een speciaalzaak in het hartje van Alkmaar. Al sinds 1959 worden hier kousen, sokken en panty's verkocht en tegenwoordig kun je er ook terecht voor dames en heren ondergoed. In de webshop van Body-Style wordt (bijna) de hele collectie uit de winkel aangeboden. Heb je iets in de winkel gezien wat je graag opgestuurd wil hebben, of zoek je iets speciaals of bijzonders? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag met passend advies.