Geweldig product en service

Geweldige service! Nadat ik de opdracht al had verstuurd bleek er een dubbeling in te zitten. Het bedrijf heeft onmiddellijk contact met mij opgenomen waardoor ik het nog kon corrigeren. Inmiddels heb ik het eindproduct in mijn bezit. De foto collage in de vorm van 50 moet nog gegeven worden maar het ziet er fantastisch uit. Bovendien was het makkelijk om te maken. Aanrader!

Overtreft mijn verwachtingen.

Het leven van onze katerman Doerak heel mooi in hartvorm op canvas uitgebeeld. Ontroerend mooi.

Super bedrijf

Goede kwaliteit en snelle service. Ook snel mail contact als je een vraag hebt. Erg tevreden over mijn collage

Klant en product gericht

Een persoonlijk visuele controle. Heel prettig!

Wij zijn helemaal blij met onze foto collage.

Dit is de tweede foto collage. Wij zijn zeer tevreden.

Mooi afgewerkt product

Mooi collage poster op frame ontvangen. Goede klantenservice ook.

Geweldige bedrijf!

Het programma is duidelijk, de opdracht wordt heel precies gecontroleerd op eventueel fouten. De kwaliteit van het product is erg goed en de afwerking en het opsturen naar de klant zeer snel.

Snelle levering en goede kwaliteit

Collage was makkelijk te maken en is van erg mooie kwaliteit

Super leuk om cadeau gegeven, top service

Makkelijk om te maken. Per ongeluk 2x dezelfde foto in de collage gezet. De volgende dag kreeg ik een e-mail met de vraag of dit de bedoeling was, of dat ik het nog wilde aanpassen. Het cadeau is erg mooi geworden, precies zoals ik het besteld had. Erg tevreden

Eerste keer

Eerste keer hier iets besteld. Ben suoer tevreden. Kon zelf mijn datum van bezorging kiezen. Prijs verhoudinf goed.

Mooi resultaat

Voor de 2e keer n bestelling geplaatst en zeer tevreden. Mooie kleuren en materiaal. Snelle levering

Goed contact, snelle verzending, uitstekende kwaliteit!

GOed contact omtrent levering. Snel verzonden. Uitstekende kwaliteit van het product!

Aanrader, goede communicatie en afhandeling

Ik had een goede ervaring met dit bedrijf

Hele leuke collage gemaakt voor mijn vriendin die 50 werd. Ze was heel erg verrrast.

Goed product

Gewoon goed

Gebruiksvriendelijk en mooi!

Prima site en mooie en snelle service

In een korte tijd een leuke collage

ik heb een collage gemaakt. In eerste instantie op de telefoon, dat werkte wat minder goed. Ik heb de optie gebruikt om de collage automatisch te vullen met de geselecteerde foto’s. Dan blijkt dat een liggende foto op een optie voor een staande foto komt. Een andere foto viel wat in het niet, maar al met al een leuk resultaat zonder heel veel moeite.

Mooi product.

Ik heb een collage besteld in hartvorm. Die was echt van heel goede kwaliteit. Ook snel geleverd.

Geweldige service

Ik had wat foutjes in mijn collage gemaakt en ze hielpen me geduldig en meerdere keren. Echt top!

Prachtig

prachtige kwaliteit als altijd! Snelle levering en mooi product!

Mooi resultaat

Leuke collage geworden. Kwaliteit is goed,

Poster collage van zeer goede kwaliteit

Ik heb een fotocollage gemaakt voor iemands verjaardag. De collage is in zeer goede kwaliteit afgedrukt op stevig fotopapier, waardoor de poster sterk is. Hij werd opgerold geleverd in een stevige koker en folie, zodat ook tijdens verzending de collage niet beschadigd werd. Aanrader!

Prachtig

Collage is kwalitatief goed. Foto s zijn scherp.

Fotocollage

Mooie collage,

Heel tevreden met het resultaat

Kleuren, scherpte boven verwachting goed uitgevallen. Ook de lijst maakte het geheel compleet. Blij mee.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam