Goed contact, snelle verzending, uitstekende kwaliteit!

GOed contact omtrent levering. Snel verzonden. Uitstekende kwaliteit van het product!

Aanrader, goede communicatie en afhandeling

Ik had een goede ervaring met dit bedrijf

Hele leuke collage gemaakt voor mijn vriendin die 50 werd. Ze was heel erg verrrast.

Goed product

Gewoon goed

Gebruiksvriendelijk en mooi!

Prima site en mooie en snelle service

In een korte tijd een leuke collage

ik heb een collage gemaakt. In eerste instantie op de telefoon, dat werkte wat minder goed. Ik heb de optie gebruikt om de collage automatisch te vullen met de geselecteerde foto’s. Dan blijkt dat een liggende foto op een optie voor een staande foto komt. Een andere foto viel wat in het niet, maar al met al een leuk resultaat zonder heel veel moeite.

Mooi product.

Ik heb een collage besteld in hartvorm. Die was echt van heel goede kwaliteit. Ook snel geleverd.

Geweldige service

Ik had wat foutjes in mijn collage gemaakt en ze hielpen me geduldig en meerdere keren. Echt top!

Prachtig

prachtige kwaliteit als altijd! Snelle levering en mooi product!

Mooi resultaat

Leuke collage geworden. Kwaliteit is goed,

Poster collage van zeer goede kwaliteit

Ik heb een fotocollage gemaakt voor iemands verjaardag. De collage is in zeer goede kwaliteit afgedrukt op stevig fotopapier, waardoor de poster sterk is. Hij werd opgerold geleverd in een stevige koker en folie, zodat ook tijdens verzending de collage niet beschadigd werd. Aanrader!

Prachtig

Collage is kwalitatief goed. Foto s zijn scherp.

Fotocollage

Mooie collage,

Heel tevreden met het resultaat

Kleuren, scherpte boven verwachting goed uitgevallen. Ook de lijst maakte het geheel compleet. Blij mee.

Accuraat, zorgvuldig,meedenkend,klantvriendelijk

heel prettig contact

Heel erg mooi geworden!

Wist niet wat ik kon verwachten van het eindresultaat maar echt heel erg mooi geworden.

Snelle communicatie en een mooi eindproduct

Snelle communicatie en telefonisch goed bereikbaar. Ben erg tevreden met de collage

Mooie afdruk

Zorgvuldig verpakt, prachtige afdruk op canvas. Snelle levering zoals was beloofd. Vlotte en goede beantwoording van een vraag die ik nog had

Heel mooi en super service

De poster is heel mooi gedrukt. Top kwaliteit en perfect op tijd geleverd.

Prachtige collage, goede service en mooie prijs!

Ik heb voor een Abraham een hele mooie 50 foto collage laten drukken. Makkelijk bestelproces, tussendoor nog even contact gehad omdat ik zelf een fout had gemaakt en deze is perfect door easycollage opgelost. Goede service en een heel mooi resultaat!

Gewoon fantastisch

Gemaakt voor mijn moeder die zeer plotseling moest verhuizen naar een verpleeghuis. Ze heeft nu een eigen kamer met aan de muur een geweldig canvasdoek met 6 geweldige foto's van haar kleindochter. Wat was ze er blij mee! Mooie kwaliteit, goeie kleuren, superscherpe en snel geleverd. Ik ben meer dan tevreden!

Het is even een werk, maar geweldig resultaat!

Heel blij met het eind resultaat

Helemaal blij mee!

Super leuk! Goed verpakt en snelle levering

heel goed

is makelijk duidelijk ennscherp

Fantastisch!!

Het resultaat van de poster is erg mooi. Kwaliteit is super van kleur en helderheid en de houder van hout met magneetjes is echt perfect.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam