Zoals steeds weer, alles prima en snel

Fantastisch het ziet er zo uit als dat ik het gemaakt heb

Goed gedaan

Geweldig!

Super mooi. Gemakkelijk samen te stellen, mooie heldere fotocollage. Fantastische service en alertheid als sommige foto's niet goed zijn weergegeven zodat je nog kunt herstellen voordat je product definitief gedrukt wordt.

Prachtige poster!

Ik had een foto van mijn hondje die was overleden gestuurd, maar kreeg een melding dat dit geen orginele foto was en de kwaliteit te slecht was om op posterformaat af te drukken. Je weet hoe dat gaat foto van foto gemaakt en meerdere kopieën vastgelegd. De originele opgezocht en kreeg de poster snel binnen. Wauw, werkelijk een prachtig aandenken! Wat een goede service!

Perfect uitgevoerd

Samenstellen postercadeau via internet ging prima en de ontvangster vond het heel mooi.

Top!!

Bestelling gedaan, werd netjes op de hoogte gebracht dat ik iets niet had gedaan. Alsnog gedaan en perfect uitgevoerd!! Echt complimenten voor dit bedrijf en de medewerkers!! Ook snel verstuurd maar door PostNL later bezorgd maar net op tijd!! Nogmaals complimenten!!!

Mooi Snelle levering Goede kwaliteit

Makkelijk te maken, snelle levering en mooi resultaat

Dit was mijn eerste ervaring met easycollage en ik ben erg tevreden. Vond het wel makkelijker werken op laptop dan op telefoon voor overzicht. Mijn dochter was er erg blij mee!

Goede nacontrole en snelle service!

Ik ben super tevreden over de collage's die ik heb besteld! De kwaliteit is heel mooi, de service was snel, communicatie heel netjes en een goede (snelle) nacontrole voor het afdrukken! Ik heb 2 kleine verbeterpuntjes: - De canvas had iets strakker gespannen kunnen worden maar zag er verder super netjes uit - Vanuit het winkelmandje is er niet een directe link naar het bewerken van de collages. Dat was even zoeken. Ik weet nog steeds niet hoe ik dat nu precies heb gevonden. Verder een super makkelijk systeem om mee te werken!

Een prachtige fotocollage

Goede kwaliteit

Snel bezorgd en zoals verwacht

Bestelling was snel in huis. Canvas voldoet aan de verwachting. Ziet er goed uit.

Super tevreden

Erg tevreden. Snelle levering, prettige mail contact en goede kwaliteit foto...

Uitstekende service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, werd ik er op gewezen dat er een aantal foto’s van mindere kwaliteit zouden zijn en of ik ze wilde aanpassen. Dat heb ik gedaan en ben erg blij met het resultaat!

Super mooi!

Heel mooie kwaliteit. De collage op poster is makkelijk te maken.

Ik heb een Canvas besteld met meerdere foto’s. De Canvas was makkelijk samen te stellen en het bezorgen was ook volgens afspraak. Heel blij met de canvas?

Grote keuze in format; prachtig resultaat

Al jaren bestel ik papieren posters bij easy collage. Veel verschillende formats en eenvoudige en gebruiksvriendelijke website.

Ik vind het geweldig

Makkelijk samen te stellen Goede service (dubbele foto) Snelle levering

Scherpe afdruk, maar vrij donker

Ik vind de kwalitatief de afdruk mooi, maar het is vrij donker, dat is jammer.

perfecte afdruk van de poster

Leuk dat een voorstel gedaan wordt van hoe de collage er met verschillende groottes van foto's kan gemaakt worden want zo passen alle foto's perfect. Afdruk is op kwaliteitspapier en zeer duidelijk. En werd op enkele dagen tijd geleverd.

Super service

Verjaardagscadeau besteld voor mijn vader zijn 65ste verjaardag. Product is mooi geworden en het was makkelijk om via de website te maken. Ik had het cadeau snel nodig en heb gebeld of ik het eerder kon ophalen. Dit was geen enkel probleem. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden, omdat ik meer dan tevreden ben!

Leuk cadeau!

Erg leuk cadeau. Materiaal en uitvoering met baklijst is degelijk. Het is wel wat bewerkelijk, ook ivm de interface, je moet elke foto goed uitlijnen en dat zie je niet in een oogopslag, dus als je er eentje mist (zoals ik) dan is dat pech. Levering met DPD een dag later dan gepland. Dus hou daar rekening mee bij het bestellen.

Bedankt voor het controleren van de collage. Anders was de afdruk niet helemaal goed geweest.

Mooie collage

Altijd mooie collages, veel keuzes.

Mooie kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam