Ze waarschuwde me alvorens dat er misschien enkele fotos geen goede kwaliteit afdruk zouden zijn vanwege de pixels. Aangezien ik bij deze foto's een emotionele waarde heb, toch laten afdrukken. Het eindresultaat is prachtig! Met een super handig systeem!

Super tevreden

Heel eenvoudig om een collage te maken. Mooie kwaliteit.

Top service en snel

Mooie kwaliteit en snelle service

Top service!

Ik raad hun producten zeer aan! Lastminute had ik een collage nodig en dit werd binnen 2 werkdagen thuis aangeleverd. Ik hoefde alleen een mail te sturen en ja hoor.. mijn collage werd zonder vragen gelijk met spoed afgehandeld. Echt top!!! Man blij, 50e verjaardag compleet <3

De collage die ik zelf heb samengesteld is prachtig afgedrukt, met schitterende kleuren en een duidelijke kwaliteit. Een losse foto die ik wilde laten uitvergroten bleek helaas niet van voldoende kwaliteit. Deze heb ik daarom uiteindelijk niet laten afdrukken. Hoewel ik al had betaald, kreeg ik netjes mijn geld terug. EasyCollage is erg dienstverlenend en reageert snel op e-mails. Chapeau! Dit is al de tweede keer dat ik hier bestel en mijn ervaringen zijn opnieuw super positief.

Scherpe foto's met mooie glans

Enige minpuntje , dit was collage met het hart..Had iets meer wit om t hart kunnen zitten. Maar verder prima.!

Snel en op tijd geleverd volgens afspraak, voldoet helemaal aan de verwachting!

Snelle bezorging en mooie kwaliteit

Mijn bestelling was in hele mooie kwaliteit ik had voor poster gekozen met hun eigen houten lijst, die er perfect omheen omviel. De foto scherpte was prima! Ook had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, waarvan eentje geanulleerd en kreeg binnen 3 dagen mijn geld teruggestort!

Super mooi

Mooie poster en snelle service! Top

Zeer tevreden met mijn product!

Mijn dochter heeft voor haar vaders 50ste verjaardag een mooi canvas laten maken met een mooie lijst erom heen. Zeer tevreden en erg snel geleverd.

Geweldig resultaat

Goede levering en kwaliteit van foto’s!

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

De poster kwam snel maar door hoe het ingepakt zat was het helaas gescheurd met uitpakken. Contact opgenomen met de klantenservice en dit was snel en netjes opgelost! Kwaliteit is verder prima.

Uitstekend, goede service

Service is top, nogmaals dank aan Dagmar!

Ben super goed geholpen en snelle bezorging!

Mooie kwaliteit en goede klantenservice

Zeer tevreden over EasyCollage. Goede kwaliteit en een fijne klantenservice. Ik ben netjes geholpen en ze waren goed bereikbaar.

Heel blij met de collage en de service van EasyCollage

Snelle levering en goede service door mij tijdig te wijzen op het gebruik van enkele dubbele foto's

Top kwaliteit en snelle levering

Hele mooie kwaliteit en snelle levering. Aanrader!

Snelle levering en goede mogelijkheden

Ze leveren snel. Ook zijn er genoeg mogelijkheden en voorbeelden om iets moois te doen met je foto's.

Betrouwbaar, behulpzaam en snel!

Nadat ik had gemaild dat ik een verkeerd formaat had besteld werd ik snel teruggemaild met de stappen om de bestelling te vervangen. En na dit mailcontact was de poster al de volgende dag in huis! Snel en goed contact, heel fijn!

Mooie collage-afdruk op canvas. Heldere print. Goede service.

Heel erg tevreden!

Makkelijke en overzichtelijk om een collage te maken. Alle opties zitten erop zoals meer als voldoende variaties voor de collage, kleuren, achtergronden, lettertypen en dergelijke. Was leuk om de collage te maken.

Klant tevereden met foto's

Hele goede service door op tijd aan te geven dat foto's minder scherp zijn.

goede klantenservice en snelle levering

Voordat mijn collage verwerkt werd heeft Easycollage gekeken of alles correct was aangeleverd door mij. Dat bleek niet het geval en ik kreeg direct een mail dat ik mijn collage alsnog kon aanpassen voordat die afgedrukt zou worden. De volgende dag was het pakket al in huis. Klasse die klantenservice!

ok

bepaalde fotos zijn flou en was niet te zien op schermvoorbeeld

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam