Makkelijk om in elkaar te zetten

We hadden een foto collage gemaakt voor onze oma die 80 jaar is geworden. De kwaliteit is echt goed, foto's stonden er strak op en het was op tijd binnen.

Goede snelle service.

Mijn foto’s waren niet allemaal van goede kwaliteit. Hierover kreeg ik een berichtje en kon deze foto’s nog aanpassen. Super fijn. Vlotte levering van de foto collage op canvas.

Geweldig!!!!

Beveel easy collage zeker aan! Heb er al heel wat collage's laten maken. Zojuist weer 2 van de laatste vakantie. Had ik toch een dubbele foto gebruikt. Dit zien zij en sturen je een mailtje. Zo fijn dat ik dit kon aanpassen voordat ze de collage's in productie namen.

Ik ben door Dagmar uitstekend geholpen bij het maken van een collage voor het huwelijk van onze dochter. Tot 3 x toe zag Dagmar dat er dubbele foto’s in de collage zaten! Het resultaat mag er zijn Bedankt Dagmar! Erik Kuiken

Goede kwaliteit en snel geleverd

De website werkt makkelijk, de kwaliteit van de fotos en het doek is goed. Ook was de collage snel geleverd.

Gemakkelijk te ontwerpen, goede kwaliteit.

Het ontwerp wordt goed beoordeeld op kwaliteit (resolutie) van de foto's. Er vindt overleg plaats als de foto kwaliteit te laag is, de order wordt on hold gezet. Na correctie wordt er een prachtig product afgeleverd. Complimenten.

Leuke collage, niet duur, snel geleverd en goede service!

Mijn collage was besteld en ik werd gemaild dat er dubbel foto's in zaten en dat sommige foto's niet goed zichtbaar waren. Alles gecheckt, opnieuw verstuurd. Levering de volgende dag. Toen bleek er een kleine beschadiging op te zitten, gemaild en de 2 dagen later had ik een perfect exemplaar! Top service!

Aanrader!!! Leuk kado na een toffe reis

Makkelijk site op een mooie collage te maken. Ziet gelijk of de foto's van een goede kwaliteit zijn. De collage hartvorm heb ik mijn reisgenoot kado gedaan, die was er erg blij mee!!!

Makkelijke site, snelle levering, en is precies wat ze beloven.

even puzzelen voor het beste resultaat

ik bestelde een cijfer poster. deze opgevuld met foto's van de jarige. beetje klein voorbeeld zodat net alle foto's goed geschoven zijn. maar het resultaat is tof geworden

FAN-TAS-TISCH!

Een fantastisch, eigen ontworpen poster met lijst binnen gekregen. De poster is precies zoals ik zelf ontworpen heb en veel betere kwaliteit dan ik gehad had. Ook het contact verliep super snel en goed. Ik wilde nog wat bewerken aan mijn ontwerp, dus vandaar dat ik contact zocht en al heel snel had ik reactie terug. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik EasyCollage zal aanraden! 10 out of 10

Top service en kwaliteit!

Er werd nog gemaild met verzoek kwaliteit te verbeteren van aantal foto's in de collage en beloofde levertijd werd nagekomen. Wel zou het voor mij fijn zijn als ik meer mogelijkheden zou hebben om de aangeboden formats aan mijn wensen aan te passen, meer maatwerk mogelijk te maken.

Perfecte tool om een collage te maken en de collage als poster van een hele mooie kwaliteit l. Verzending ook netjes in een koker.

Voldeed aan verwachtingen

Poster besteld met fotocollage in cijfervorm. Voldeed aan mijn verwachtingen. Goede kwaliteit. Op tijd geleverd en goed beschermd. Dus heel tevreden.

Fotocollage 50 jaar: prachtig resultaat!

Ik heb een foto collage voor een vriendin laten maken die 50 wordt, met een zachtroze achtergrond en het resultaat is geweldig! Foto’s erg mooi en kleurrijk, ondanks geüpload van iPhone. Erg blij met het resultaat!

Ziet er echt prachtig uit

Makkelijk te maken en heel mooi afgewerkt

"TOP"

Ben heel blij met mijn collage, mooie kwaliteit en eenvoudig te maken . Ook nog een snelle levering.

Al jaren tevreden

Ik maak elk jaar een collage van foto’s voor aan de muur. Dit jaar maakte ik de 10e en ik ben nog altijd zeer tevreden met de gebruiksvriendelijkheid van de website, het bestelproces en de kwaliteit van het geleverde product.

Het is al heel fijn dat tijdens het uploaden de kwaliteit van de foto's wordt bepaald. De collage was makkelijk te maken en de verzending snel en netjes. Ik heb al meerdere collages bij Easycollage laten maken en altijd een succes. Een zeer tevreden klant.

Mooi

Makkelijk programma Scherpe foto's en snel geleverd

perfect

gemakkelijk te ontwerpen en perfecte afdruk. goede verpakking en snelle levering.

Super service

Helaas kwam.ik er tr laat achter dat ik een dubbele foto had ingevoegd. Dit zou betekenen dat mijn cadeau niet op tijd zou zijn. Dit besproken via de WhatsApp en ze hebben meteen alles in werking gesteld zodat mijn collage toch op tijd was!! Super blij mee!!

Resultaat is mooier dan verwacht

Maken en aanpassen van de collage gaat vlot en soepel. Handig zijn de (kleur)filters om de foto's te kunnen aanpassen. Een mogelijkheid om foto's simpel lichter of donkerder te maken zou het helemaal afmaken.

Echr super goede kwaliteit

Super kealiteit en snelle eleveing ondanks grootte vh pakket

Snelle levering en mooie poster.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam