Topkwaliteit & snelle levering!

Supermooi resultaat en een snelle levering!

De fotos zijn perfect

Snelle service en goed product! Een aanrader!

Ziet er fantastisch uit👍🏻!

Het maken van de collage was best makkelijk. Het was alleen jammer dat je de fotovakjes niet iets kon wijzigen van formaat. Sommigen waren erg klein. Verder top.

zeer tevreden, super resultaat, super service

absolute aanrader

Snelle nette levering

Inderdaad volgende dag geleverd. Wel is het standaard canvas wat grof waardoor details op de foto's wat moeilijk te zien zijn (print is wel super scherp)

Supertevreden.

Nog even nagebeld over een fout van mijn kant. Snel geleverd!

Topkwaliteit en super snelle levering

Op donderdag besteld en op zaterdag geleverd. Had een poster besteld. Mooie kwaliteit. Aanrader!

prima duidelijk programma

Een leek kan de collage maken, mits de foto's met een goede camera gemaakt zijn. In elk geval is het teken dat de foto's prima zijn een geruststelling dat je gerust kunt betalen, zodat je weet dat het resultaat goede foto's heeft

Prachtige collages , snelle levering. Uitstekend.

Mooi geprint en netjes afgewerkt

Alles aan de canvas was goed. Ik had gewoon random plaatjes gehaald van internet met niet de beste kwaliteit maar alles is toch super mooi en helder uitgekomen. Enigste ding dat jammer was dat je niet kan kiezen om het canvas zelf een kleur te geven. De randen van het canvas zijn wit terwijl ik voor een donkere look ging met veel zwarte plaatjes. Als ik kon kiezen om de randen zwart (of andere kleur depending on wat je wilt) hebben zou het perfect zijn.

Miste alleen de mogelijkheid om zelf mijn bestelling te wijzigen of annuleren tot een bepaald termijn. Maar maandags meteen gebeld omdat de maat niet goed was en kon het nog aanpassen. Koste me wel wat stress het hele weekend " als ik ze maar ootijd te pakken krijg" maar is goed gekomen en vriendelijk te woord gestaan. Onze muur is weer mooi aangekleed.

Helaas een beschadiging soort van veeg op de foto

Verder vinden wij het mooi poster papier jammer dat op 1 foto een veeg zit een soort van alsof de foto met iets is aangeraakt terwijl de foto droog werd ofzo.

Gewoon doen via EasyCollage!

Prijs en kwaliteit top! Hebben geopteerd voor alluminium en zeer tevreden over het resultaat. Het maken ging zeer vlot. Heel duidelijke website. Levering ook bijzonder snel. TOP!!

Echt mooi

Echt mooi ben zeer tevreden mee

geweldig cadeau

super mooie canvas

Prachtige collage!

Naast plezier tijdens het maken, viel ook het gebruiksgemak van de site positief op!

Prima product en uitstekende service

Mooi fotocollage bestelt. Binnen één week ontvangen. Men was vergeten het ophangsysteem te bevestigen. Even gemaild en binnen 2 dagen thuis bezorgt met goede handleiding. Uitstekende service

De collage is een supermooi geheel geworden!

De kleuren van de collage zijn mooi en de afbeeldingen zijn scherp en daardoor is het geheel bijzonder mooi!

Makkelijk te maken en gaaf resultaat

Alles klopt

Prachtige collage op plexiglas! Supersimpel programma om een collage van ruim 100 foto’s te maken. Met een fijne check op de scherpte vd foto’s! Snelle levering en prachtig product. Echt een aanrader!

Gemakkelijke bestelling, snel geleverd en uitstekende kwaliteit!

Super service, mooie kwaliteit.

Wat een super service en wat een leuke meiden die me te woord stonden. Lichtelijk paniek omdat ik bang was dat het niet op tijd binnen zou zijn maar twee dagen later werd de lijst keurig afgeleverd. Prachtige kwaliteit! Dank je wel. Aanrader!!!

Zeer te vreden

Gekregen wat ik besteld heb en gebracht hoe ik het hebben wil.

Gewoon goed

💪