Alles klopte

Keurig op tijd geleverd. Prima verpakt Goede kwaliteit foto"s Goede prijs- kwaliteisverhouding Makkelijk een collage samen te stellen

Prachtige collage en snelle levering

Heel gebruiksvriendelijk, veel keuzes in formaten en indelingen

goede service en goede kwaliteit

Het is eenvoudig om een mooie collage te maken, de kwaliteit is erg mooi, plexiglas had ik besteld. klantenservice is goed bereikbaar bij vragen en levering is snel. Dit is voor herhaling vatbaar.

Snel en makkelijk

Makkelijk te maken en heel snel geleverd. In het echt net zo mooi als het voorbeeld op de computer

Handig, snel en erg mooi

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld via easycollage. Voorheen posters, nu ook een canvas als cadeau voor mijn schoonmoeder. Ook dit resultaat is super! Vrijdagochtend besteld en zaterdagmiddag al in huis zodat we het zondag konden geven. Ik heb voor easycollege gekozen vanwege het "easy" gedeelte, maar ben iedere keer ook heel blij met de kwaliteit!

Goede kwaliteit en prijs

👍

Makkelijk programma om mee te werken. Mooi resultaat

Super service, uniek cadeau!

Erg fijn en goed geholpen door één van de medewerkers. Collage was in productie vertraagd omdat er een dubbele foto verwerkt was in de collage. Toen mail contact gehad en werd de collage alsnog snel geleverd waardoor ik het op tijd als cadeau kon geven. Goede service, mooie kwaliteit en fijne medewerkers!

Geweldig!

Collage heel gemakkelijk te maken!

Voor herhaling vatbaar

Easy collage levert goede kwaliteit en een snelle service. Dit is de 2e keer dat ik een collage heb besteld en ik zal zeker weer terug komen. Bij het maken van de collage krijg je meteen te zien of de foto die je selecteert van goede kwaliteit is.

Geweldige collage!

Ik was aan het begin een beetje sceptisch omdat ik foto’s gebruikte vanaf m’n telefoon, en aan de grootte van de collage (100/70cm), wist ik niet zeker of de foto’s scherp genoeg waren. Maar m’n verwachtingen zijn overtroffen! Een schitterende collage en vlijmscherp! Geweldig!

supergaaf

echt heel mooi geworden staat heel gaaf op de wc deur

Eenvoudig, snel en prachtig resultaat

Eenvoudige site, collage zomaar klaar en het resultaat is heel mooi (aluminium).

Leuke canvas

Mooie canvas met collage besteld. Ziet er prachtig uit voor in de woonkamer, enige nadeel vind ik dat hij wat donkerder is uitgevallen dan ik verwacht had, maar dat zal liggen aan het feit dat ik via een scherm op internet bestel en hij daarop lichter lijkt. Al met al ben ik zeer tevreden!

super service

Na insturen kreeg ik een keurig een bericht van Meral dat er dubbele foto's in zaten en ook tips om aanpassingen te maken. Het eindproduct is geweldig geworden. Nogmaals bedankt.

Super mooie collage!

Fantastische site. Wij hebben pas een family photoshoot gedaan met het gezin. Daar wilde ik natuurlijk een mooie collage van hebben. Op easycollage geef je aan hoeveel foto's je wilt hebben en ze maken dan zelf een indeling. Hoef je alleen nog maar zelf de foto's te selecteren! En wat een snelle levering ook, volgende dag al in huis!

Nice

Mooie presentatie korte leverings termijn Super service

verrassend

we moesten snel een kado hebben. en snel zijn jullie. ook de 1e indruk is erg goed qua kwaliteit en hoe de foto's erop zijn gedrukt. goed verpakt geleverd, en op aangegeven dag bezorgd.

mooi dik fotopapier, scherp afgedrukt.

De collage (70 x 100 cm) is heel mooi, precies zoals ik hoopte dat hij zou zijn ! De prijs vind ik iets aan de hoge kant.

Makkelijke software mooi eindproduct

Eenvoudig programma, werkt snel mooie collage

Makkelijk, supersnel en prachtig geworden!!

Makkelijk om te doen, hoeft niet extra je fotomap te downloaden. Kan makkelijk foto's wisselen. Erg mooi geworden. Het enige is dat door het wisselen, de foto's die ik iets verkleind had, weer teruggeschoten waren naar het origineel en dat had ik de laatste keer niet in de gaten. Heel klein detail.

Snelle service mooie kwaliteit

Enige in nederland waar je zoveel foto’s met zo veel verschillende patronen kan laten afdrukken. Drie jaar geleden al een doek besteld en nu weer. Zijn er blij mee.

Mooi en goede kwaliteit

Collage op poster 50x70 cm

Doordat ik twee klassen van een school op foto moest zetten, heb voor 2 posters gekozen zodat men dit in de klas kon ophangen en vanuit daar de foto’s kunnen bestellen. Was erg geslaagd !

HET WAS EEN MAKKELIJKE SITE OM EEN MOOIE COLLAGE TE MAKEN OOK OUDERE FOTO 'S GEBRUIKT MAAR DE COLLAGE IS SUPER DUIDELIJK OP CANVAS AFGEDRUKT

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam