Geweldig, top.

Voor mijn dochter die 21 jaar wordt as zondag een geweldige collage op doek gemaakt met foto’s van haar kinderen jaren tot de 21 ste verjaardag. Het is super mooi geworden, ben ook erg benieuwd naar haar reactie as zondag.

Snelle service. Mooie duidelijke foto's, goed van kleur. Erg tevreden. Goed verpakt voor de verzending.

Snelle levering, mooi resultaat

Zeer tevreden, mooie site.

Samenstellen van de collage ging makkelijk en het resultaat (de afdrukkwaliteit) was uitstekend.

Prima.

Heel makkelijk om te maken en met 3 a 4 dagen was hij al klaar en bezorgd. Heel blij met het eindresultaat.!!

Geweldig mooi resultaat

Een grote collega besteld op aluminium voor het 50jarig trouwfeest van mijn ouders. Het is erg mooi geworden. Makkelijk te maken en te bestellen via internet, goede service!

Hele fijne webshop

Prachtige foto collage gemaakt via deze site. Heel duidelijk en overzichtelijk en binnen een paar dagen in huis! Top!

Snelle levering en helemaal naar wens! Top👍

Afdruk op posterformaat is van prima kwaliteit en super snel geleverd.

De foto genomen met een telefoon zijn van goede kwaliteit afgedrukt op posterformaat

Zeer goede service, netjes verpakt en erg mooi. Een aanrader!

Prachtig!

Snelle service, goede kwaliteit

Gweldig

Super behulpzaam aan de telefoon bedankt Easycollage. Snelle levering absoluut een aanrader

We hadden een poster besteld en we waren hier niet tevreden over. Klacht is goed behandeld. Waardoor we uiteindelijk tevreden zijn.

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige kwaliteit En persoonlijke check over een paar foto s!

Pluspunten

snelle, correcte levering

Pluspunten

Snelle service, mooie, scherpe collages geworden, enorm blij mee!

Pluspunten

Collage is eenvoudig samen te stellen. Levering is snel en de kwaliteit is prima.

Pluspunten

Snelle levering, Ook kreeg ik de 15 procent korting later teruggestort zoals afgesproken.

Ik kreeg een dame aan de telefoon, zij was wat kortaf, wat tik jammer vond. Verder heeft ze wel alles netjes doorgegeven

Pluspunten

Goede snelle service, makkelijk programma om collages mee te maken. Ik had een aluminium collage gemaakt, die zag er er scherp en mooi uit!

Pluspunten

snelle en goede reactie en kwaliteit

geen

Pluspunten

Snelle service Gebruiksvriendelijke website

Ik had graag als achtergrond ook een foto gehad, dit leek me niet mogelijk.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle en nette aflevering, mooi van kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, posterhanger was vergeten maar met 1 telefoontje direct hersteld

Pluspunten

Snel in huis en ziet er goed uit

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam