2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel.

Foto's vertonen printstrepen. Ik bestel volgende X elders. Te duur voor de kwaliteit.

Pluspunten

Geweldige service! Prijs-kwaliteit=TOP! Handige website, gemakkelijk in gebruik. Heel snelle levering nr België (zondagavond laat besteld, dinsdagochtend ontvangen) + Dubbele foto in collage werd meteen gemeld en meteen aangepast en opgevolgd! Super!

Pluspunten

Super service en kwaliteit

Pluspunten

Super kwaliteit! Snelle levering! Helemaal top!

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Pluspunten

het resultaat van de collage is prachtig ! het was heel makkelijk om ze te maken en snel geleverd. een aanrader.

Pluspunten

Goede communicatie, tevreden over het product!

Pluspunten

Blij verrast met het resultaat (foto collage op aluminium), de foto's zijn scherp afgedrukt, een dikke plaat aluminium is gebruikt, mooie ophanghaak en stootnopjes.

Pluspunten

Super product en super service

Trace and trace bij bezorging

Pluspunten

Goede duidelijke website en uitleg, snelle levering en uitstekende kwaliteit, TOP!!

Pluspunten

Zeer tevreden. Heel attent en alert bedrijf. Goede service en mooi resultaat. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen

Pluspunten

Het programma om de collage te maken was heel gebruikersvriendelijk. Er waren voldoende variaties waaruit je een keuze kon maken. De afdruk kwaliteit was goed De levering was heel correct en supersnel.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

N.v.t.

Pluspunten

Goede software Goede service (even nagaan of er niet per ongeluk een dubbele foto in de collage zit) Mooi kwaliteit product

Een optie om de foto’s te bewerken of verbeteren opnemen in de software. Nu is het alleen draaien en zoemen. Maar bv iets lichter of donkerder maken kon niet

Pluspunten

Snel, simpel en eenvoudig

Bij het opslaan van het project pakt het programma niet alle foto's mee, zodat je eigenlijk opnieuw moet beginnen.

Pluspunten

Ik heb een collage besteld van 120x40 bij EasyCollage. Het samenstellen van de collage verliep snel! Het programma dat je hiervoor gebruikt, is makkelijk en handig! De kwaliteit van de collage is heel erg goed! De collage voldoet precies aan mijn verwachtingen! Ik heb het als cadeau gegeven aan mijn zus en zwager. Mijn zus was tot tranen geroerd. Ik heb geweldige ervaringen met EasyCollage en ik zou iedereen aanraden om hier hun collages te bestellen!

Op de website wordt gezegd dat de eerst volgende werkdag de collage bezorgd zou worden. Mijn collage kwam een dag later. Dit is vrij laat door de bezorgdienst gecommuniceerd naar mij.

Pluspunten

Makkelijke te maken. Mooie Kwaliteit.

Pluspunten

Super mooi resultaat! Ook eenvoudige manier om de collage te maken + snelle verzending

Pluspunten

Makkelijk om een collage te maken. Fijn dat duidelijk is welke foto niet de goede kwaliteit heeft. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle service, mooie ophanging!!

Pluspunten

Ze hebben mij super geholpen toen ik een kleine aanpassing wilde in een bepaald ontwerp en ze denken erg goed mee. De afdrukkwaliteit is erg mooi en scherp.

Pluspunten

Fijn dat je collage steeds kunt opslaan en op een later moment verder kan. Ik vind het een makkelijke werkwijze en heel prettig dat je meteen kan zien welke foto's qua resolutie goed zijn of matig. Dan heb je op tijd de kans nog andere foto's te kiezen. Snelle bezorging, netjes verpakt.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam