Pluspunten
Snelle service, groot aanbod qua mogelijkheden.
Wij hebben een familie fotoshoot gehad, met foto's van verschillende maten. Daar zouden wij graag een collage op canvas voor maken, alleen wij hebben verschillende websitesites gebruikt hiervoor, alleen het was heel lastig om bepaalde foto maten in hun 'malls' passend te krijgen.
Bij easycollage lukte het ons, tot ons verbazing na 5 sites, binnen een kwartier. We konden onze foto's gemakkelijk op maat krijgen.
Daarnaast vonden wij het assortiment uitgebreid qua indeling; bij verscheidene sites waren de keuzes beperkt en de 'speelsheid' qua presentatie van de foto's eentonig (rechttoe rechtaan).
Bij easycollage vonden wij een heel speels format, iets wat ons direct aansprak qua vormgeving.
Met het gemak van vormgeven, betalen en ophalen geven wij easycollage een goede beoordeling, en wij gaan zelf in de toekomst bij een dergelijk 'project' zeker direct gebruik maken van het aanbod van easycollage.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven hoe het verschil in de 2 canvas stijlen eruit ziet, door middel van foto's. Wij zijn zeker tevreden over het eindresultaat, gezien waar het canvas komt te hangen, maar als het canvas dichterbij komt is het iets blokkeriger qua kwaliteit dan de duurdere.