Pluspunten

Voor het eerst gebruik gemaakt en dat is ons prima bevallen. We komen er in de toekomst zeker weer op terug.

Pluspunten

super snelle levering mooi resultaat

Pluspunten

Kwaliteit poster Snelle levering

Pluspunten

heb op tijd binnen

super blij dat kado al binnen is geweest allen de tijd was iets later maar je dat maakt niet ui ze is binennen

Pluspunten

Vandaag de door mij samengestelde collage op plexiglas (80x80) ontvangen. Ik ben erg kritisch en heb hierdoor in het verlede veel gedoe gehad over de kwaliteit van afdruk met andere drukkers. Ik was daarom best zenuwachtig over het eindresultaat,want had niet zo,n zin in al dat gedoe,het product weer terug te moeten sturen/mailen/bellen enz. Maar gelukkig is dat allemaal niet nodig! Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Het programma werkt top en het eindresultaat waar het uiteindelijke om gaat is uitstekend. De foto,s zijn door mij geschoten met een Canon 7D.

Pluspunten

Snelle levering , goed product

Pluspunten

relatief eenvoudige manier om een collage van een setje foto's te maken

het zou fijn zijn als je het eindresultaat ook zou kunnen uitvergroten op je scherm (inzoomen) en niet alleen de afzonderlijke foto's

Pluspunten

Wauw jongens, de collages zijn echt boven verwachting leuk geworden. Ben erg tevreden.

De foto's leken niet scherp in de collagemaker, was dus erg aan het twijfelen om nou te bestellen ook al vertelde de Klantenservice me dat het mooi zou worden. (Bleek heel mooi geworden te zijn). Mag wat mij betreft wel wat goedkoper!

Pluspunten

Mooi product en een super goede en snelle service! Vriendelijk geholpen aangezien ik het 4 keer fout gedaan had met dubbele foto's. Snelle mail gehad en geld ook snel terug gestort aangezien ik 3 keer een nieuwe gemaakt had een betaald.

Geen verbeter punten echt heel tevreden!!!

Pluspunten

Fantastische service! Easycollage was zelf niet tevreden over de kwaliteit van een aantal foto’s. Ze hebben me gecontacteerd en 2 oplossingen aangeboden ipv gewoon te printen wat ik had samengesteld.

Pluspunten

Fantastic service, and a beautiful result.

Pluspunten

Hoge kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit

Pluspunten

Zeer tevreden. Prachtig resultaat

Pluspunten

Makkelijk en snel de collage te maken. Kwaliteit van afdruk is top!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snel en goede kwaliteit oscar

Pluspunten

Top kwaliteit en super service. Ultieme aanrader!

Pluspunten

Het was eenvoudig om een collage te maken. Foto's bewerken en bijsnijden ging ook makkelijk. Supersnelle bezorging en zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Top kwalitiet

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Collageontwerp eenvoudig Goede kwaliteit afdruk Snelle levering, goed verpakt. Voorkeur aflevermoment.

Graag ook afmeting 40x60 bij collage, poster. Kwaliteit foto's in ontwerp op eigen beeldscherm kan beter. Ging daardoor twijfelen of foto wel voldeed. Kopie ontwerp ook kwaliteit foto's minder goed dan originele foto's. Had het opgeslagen om als miniatuur te delen met anderen met vraag of ze ook een afdruk wilden. Door de minder goede kwaliteit geen animo. Nu men de echte afdruk heeft gezien wel animo.

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik en naar wens te creëren. Super snelle levering en een boven verwachting goed resultaat! Wij hebben een opa héél erg blij gemaakt!

Pluspunten

Makkelijke site, veel keuze en goede bezorging!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam