Pluspunten

Snelle en vlotte levering. Heldere foto's

Pluspunten

de collage die ik heb gemaakt was vrij eenvoudig en snel te maken. Bestellen ging eenvoudig en de levering was prima op tijd. Al met twee dagen in huis

Pluspunten

snelle levering , mooi eindproduct

Pluspunten

De ideale manier om de mooiste foto's op canvas te laten drukken. Geen losse lijstjes aan de muur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Accuraat via de telefoon. Problemen goed opgelost.

Een aantal foto's zijn erg donker, daardoor niet goed zichtbaar. Kwaliteit fotocollage daardoor minder als verwacht. Bobbels in omgevouwen hoekjes vind ik niet zo mooi.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, fijne software om mee te werken, veel keuze uit de sjablonen. Netjes en op tijd geleverd.

Ik vind de prijzen wat aan de hoge kant.

Pluspunten

Ontzettende snelle en nette levering! Ben er echt heel blij mee dat ik hier besteld heb. Een dikke pluim voor dit bedrijf!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt.

Kleuren zijn best donker uitgevallen. Had wel wat feller gemogen.

Pluspunten

Snelheid van levering

Sommige fotos lukten niet om in de collage te krijgen

Pluspunten

Echt top service. Snelle levering, prima verpakt. Top kwaliteit.

Pluspunten

Overzichtelijke website, heel snelle service en bijzonder goede kwaliteit.

Pluspunten

Het is een geweldig product wat jullie geleverd hebben. Snel geleverd en super mooi! Ben er echt heel blij mee....

Pluspunten

zeer positief over het resultaat! Kwaliteit en verpakking is super. De website is intuitief en gemakkelijk te bedienen. Ik zal als ik weer iets wil laten afdrukken weer aan dit bedrijf denken.

om een beetje met de collage te kunnen spelen, verwacht ik een beetje meer vrijheid in het draaien, de vorm en het formaat van de individuele foto's.

Pluspunten

Goed bereikbare klantenservice. Daar kan menig webshop nog wat van leren. Mooi collage geworden! Onze eerste was te donker uitgevallen en hierover heb ik contact gezocht. We kregen kosteloos een nieuwe aangeboden waarbij de foto's beter opgelicht waren.

Iets bedenken dat de foto's niet te donker zijn, maar goed licht op het doek komen.

Pluspunten

Goede keuzemogelijkheden, makkelijk te maken, erg snelle en nette bezorging.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

Ik heb met het zeer gebruiksvriendelijke programma van EasyCollage een collage gemaakt van mooie kinderfoto's van mijn zoon als cadeau voor zijn 17e verjaardag. EasyCollage heeft er een prachtige poster van gemaakt. Mooie heldere kleuren en stevige kwaliteit. Zeer zorgvuldig verzonden in koker én doos. Mooie lijst eromheen gedaan. Top!

Pluspunten

Echt super mooi geworden. Vooraf gewaarschuwd dat niet alle foto's van goede kwaliteit zijn en daardoor misschien wat korreliger zou worden, maar dit is niet aan de orde. Het is prachtig. Complimenten !!!

Pluspunten

Snelle levering Leuke en zeer verschillende verrassende collage mogelijkheden

Pluspunten

Ieder jaar maken we een prachtige foto collage van het afgelopen jaat met 70 foto's, ook dit keer werd de poster in een wip geleverd, volgend jaar weer

Pluspunten

Het maken van een collage is op deze site duidelijk, helder en gemakkelijk. Vandaag besteld, morgen al in huis. De kwaliteit is prima.

Ik zou de poster ook graag op glanspapier willen hebben.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, betaalbaar en prettige website

Pluspunten

Makkelijke manier om iets mooi s en leuks kado te geven .

Pluspunten

Goede kwaliteit, makkelijke werkwijze en vooral leuk dat ik na 2 jaar weer een collage kan maken die aansluit op mijn vorige. Zo maak ik mijn eigen fotobehangetje.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam