Pluspunten

De site is er duidelijk en overzicht. Op dinsdag had ik de collage besteld en was op donderdag binnen. Het resultaat was perfect!

Pluspunten

Makkelijke website, perfecte afdruk, snelle levering en goed verpakt!

Pluspunten

mooie afwerking, vlotte levering en gemakkelijk toe te passen

mss mogelijkheid om zelf de layout te laten kiezen door het aantal foto's die gebruikt werden automatisch in te schikken in het volledig kader

Pluspunten

mooie site, handig en mooi overzichtelijk. fijne service. Mooi verpakt afgeleverd. Een echte aanrader

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!

Pluspunten

Prachtige afdruk, stevige lijst (2cm) Snelle levering Keurige reactie op mijn vraag omtrent scherpte van de foto's

Pluspunten

Blij met het resultaat

Pluspunten

Precies de collage die ik voor ogen had! Mooi gedaan zonder enige afwijkingen.

Pluspunten

Product mooi verpakt geleverd.. n. Collage is nog mooier dan verwacht. Was ook zeer eenvoudig om ze samen te stellen. Prima werk !!!

Pluspunten

prachtige kleuren, mooie layout van collages, heel snelle levering

meer quotes op de site

Pluspunten

Men kijkt actief mee naar de door jou ingestuurde collage, merkt fouten op (bijvoorbeeld dubbele foto's) en doet suggesties voor de beste uitvoering. Zeer betrokken en pro-actief.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product afgeleverd. Goede uitleg van het programma. Stapsgewijs kun je een super leuke creatieve collage maken.

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken, mooie collage te maken op bijna elke mogelijke manier. Goede kwaliteit, snel geleverd.

Pluspunten

Mooie site, veel mogelijkheden en snelle levering

Check op de foto's en de collage. Bij vermoeden van een fout, contact opnemen met de klant. Zo voorkom je fouten in een collage. Extra service

Pluspunten

Prima product, voldoet aan de verwachtingen!

Niet direct een verbeterpunten, zou wel wat meer invloed willen op de indeling van de collage.

Pluspunten

Poster is goed afgedrukt en netjes afgeleverd.

Pluspunten

na inlevering van de fotocollage kreeg ik een terugkoppeling van Easycollage terug over welke foto's beter vervangen konden worden. Er wordt niet lukraak geprint zonder controle. Super!

geen

Pluspunten

super snel geleverd, kwaliteit van de fotoposter is nog mooier dan we hadden verwacht

Pluspunten

snelle levering mooie kwaliteit

wat aan de dure kant

Pluspunten

goede en snelle service

Pluspunten

Het programma werkt erg makkelijk. De klantenservice is erg snel en vriendelijk. Voor mijn dementerende schoonvader hebben ze de namen bij de foto's gezet, wat geen standaard mogelijkheid is. De kwaliteit van de poster is top, mooi papier en scherpe foto's

Pluspunten

Makkelijk te maken Snelle levering

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam