Pluspunten

Ik ben in het geheel positief over EasyCollage. Veel keuze, goede druk, snelle levering. Voor mijn als fotograaf super

Pluspunten

Super snel geleverd en prima kwaliteit prijs verhouding. Ben ook erg tevreden over de terugkoppeling die ik heb gekregen op de opmerking die ik er bij had geplaatst.

Pluspunten

Vlotte levering, ziet er perfect uit, precies zoals op het voorbeeld.

Pluspunten

Duidelijke instructies en snelle reactie op vragen per mail.

Misschien meer achtergrond opties. Kleuren of patronen voor achtergrond en zijkant van canvas.

Pluspunten

Hele mooie afdrukkwaliteit. Poster kwam keurig netjes in koker verpakt binnen. Heel erg tevreden!!! aanrader!!!

maikel ko

Pluspunten

Eenvoudige website die je ook meteen het resultaat laat zien Zeer gunstige prijsstelling en zeer snelle levertijd. Meer dan doeltreffend verpakt, erg tevreden, zeker een aanrader.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden met het resultaat. Het was heel eenvoudig om het programma te gebruiken en aan te passen aan mijn eigen wensen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Meer ontwerpen

Pluspunten

zeer tevreden, snelle service

Pluspunten

Ik heb onlangs een canvas besteld via Easycollage en ik ben er absoluut tevreden van. Het was een cadeau voor iemand en hijzelf was ook enorm tevreden. De kwaliteit van de foto's zijn absoluut mooi, de canvas zelf is goed afgewerkt en heel goed en de website is ook gebruiksvriendelijk. Ik ga er zeker nog bestellen :)

De aanpassing van bestelling zijn niet zo duidelijk. Dit kan zeker aangepast worden :)

Pluspunten

Super service!!! Snelle mail reactie, meedenken! Top!

Pluspunten

Snel en makkelijk een prachtige collage

Bij nieuwe inschrijving kost het een paar uur voordat je account werkt. Ik dacht dat ik alles kwijt was, kon niet inloggen. De volgende dag nog eens geprobeerd en toen kon ik gelukkig wel inloggen.

Pluspunten

Snelle levering! Super klantenservice!! Makkelijke website om alles op te maken en gebruiksvriendelijk....en daarna een super kwaliteit! Tweede keer hier besteld en nog steeds top!

De fotovakjes zou je ook zelf groter of kleiner moeten kunnen maken. Op een canvas lijst van 100*120 met 30 foto's vallen de foto's kleiner uit dan het doek zelf. Er is meer doek en versiering dan grotere duidelijke foto's. Dit komt omdat de grootte van de vakjes vaststaan.

Pluspunten

Simpel te maken, prachtig resultaat en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel goede kwaliteit

In indeling zelf grootte en verticale/ horizontale richting kunnen aanpassen.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Pluspunten

Dit is de eerste keer, dat ik een collage heb gemaakt van foto's en deze door dit bedrijf heb laten verwerken. Het product is prachtig geworden, nog beter dan ik had verwacht. Na bestelling geplaatst te hebben, de andere dag al in huis. Top bedrijf!!!

Pluspunten

Super snelle levering en hele mooie kwaliteit van de foto collage op canvas!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid

prijs aan de hogekant

Pluspunten

Super mooie collage ontvangen. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Pluspunten

Perfect gedaan en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, scherpe foto's, kwaliteit gelijk aan gewone foto's, leuke designs.

Pluspunten

snelle levering,perfecte kwaliteit echt een aanrader dus!

ik zou het niet weten

Satijnbloem 37