Pluspunten

Snelle service, mooie collage

Pluspunten

- Hetgeen je op site zelf maakt is ook exact hetgeen je krijgt - Site werkt super gemakkelijk, zeker in tegenstelling tot aantal concurrenten - Snelheid van bestelling tot levering is uitstekend

- Zorgen voor duidelijkere zichtbaarheid online. Ik heb (helaas) heel veel tijd verloren laten gaan door eerst met concurrerende sites aan de slag te gaan. Geluk bij ongeluk werkte dat niet waardoor ik op deze site terecht ben gekomen

Pluspunten

Overzichtelijke site, veel keus en het belangrijkste, het werkt allemaal fantastisch! Foto's kiezen, plaatsen, aanpassen, in het geheel nog wat veranderen, het kan allemaal. Dan nog een supersnelle productie en verzending waarbij het resultaat heel mooi is. Een succeskado voor 18e verjaardag zoon!

Hoe kritisch ik ook ben, kan niks verzinnen

Pluspunten

Hele snelle reactie nav een mail. Heel fijn dat de collage extra gecheckt kon worden voordat deze in productie ging! Super mooi eindresultaat.

Pluspunten

super mooi

Pluspunten

wij zijn dik tevreden over het resultaat De collage krijgt een mooi plekje

Pluspunten

Heel mooie kwaliteit. Super rappe levering

Pluspunten

Terugkoppeling dat er wat slechtere foto's tussen zaten. Klasse dat jullie mij daar nog een keer op attenderen. Maar de collage is fantastisch geworden.

Niet

Pluspunten

Zeer snelle levering en het ziet er zeer goed uit.

Bij een andere collage aanbieder kun je de gemaakte collage downloaden (na bestelling) deze optie zag ik niet bij jullie.

Pluspunten

zeer gemakkelijke site, makkelijk te maken. mooi afwerking, goede kwaliteit

Ik wou nog een ander ontwerp, eventueel zelf nog te kunnen aanpassen.

Pluspunten

snelle levering en mooie haarscherpe foto afdruk. Echt onder de indruk van het resultaat!

Pluspunten

Mooie scherpe foto's !

Pluspunten

Doet wat het beloofd

Pluspunten

gebruiksvriendelijk, snelle service, prima kwaliteit!

Pluspunten

Perfecte service en een prachtig product. Op mijn vraag aan de klantenservice kreeg ik binnen een uur al een reactie. De bestelling wordt inderdaad de volgende dag bezorgd en is stevig verpakt. Mijn fotocollage is schitterend. Hartelijk dank!

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over Easy Collage. Onze "te kleine" foto's werden bewerkt tot goede kwaliteit foto's. Bovendien was onze eerste collage tijdens het transport beschadigd en na een telefoontje kregen we gelijk een nieuw exemplaar toegezonden. Top service!

Pluspunten

Voor de verjaardag van mijn moeder had ik een collage gemaakt (50X70 cm) afgedrukt op canvas. Zag er uitstekend uit. Louter enthousiaste reacties. En ook nog eens ontzettend snel geleverd. Heel erg tevreden.

Pluspunten

Prachtige canvas ontvangen. Nadat ze adviseerde een paar verbeterpunten aan te brengen, kregen wij twee dagen later een mooi produkt thuis. Bedankt voor dit alles

geen

Pluspunten

prachtige foto collagen, snel verzonden , keurig verpakt goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Veel verschillende collages, erg leuk!

Pluspunten

Buitengewoon snelle levering, netjes verpakt en haarscherp resultaat. Ontzettend bedankt voor jullie bestaan!

Pluspunten

Mooi resultaat, snelle levering

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering, degelijke kwaliteit en eenvoudig te maken!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam