Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Pluspunten

collages maken op deze site is bijzonder makkelijk, de bezorging is vlot en goed verpakt en het resultaat is heel bevredigend, zeker een aanrader.

Pluspunten

Snelle duidelijke levering

Beter voorbeeld kunnen tonen wanneer klaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product

Dag later dan afgesproken

Pluspunten

Snelle levering en ziet er netjes uit. Wordt ook met zorg ingepakt zodat het niet beschadigd kan raken.

Blijf vooral zo doorgaan, dikje tien.

Pluspunten

Perfecte levering. Just on time

Effectief traceer code doorsturen . Want dat hadden wij niet ontvangen maar .

Pluspunten

zeer goed verpakt en mooie kwaliteit

Pluspunten

Ik had een foto niet goed gecentreerd upgeload waardoor er een foto op de lijst niet helemaal goed afgedrukt was. Maar dit bedrijf heeft me dezelfde collage met correctie opnieuw aangeboden voor de helft van de prijs. Keurige service, erg netjes! En de dag er na al in huis.

Pluspunten

Supersnelle levering Prima kwaliteit Mooie collage, blikvanger in huis

Misschien extra dienst, een baklijst om canvas aan te bieden

Pluspunten

Mooie collage, scherpe foto's en mooie kleuren. Snelle levering Collage is goed verpakt, dus geen beschadegingen.

Pluspunten

Vandaag onze fotocollage ontvangen op plexiglas in de maat 60x60. We zijn uiterst tevreden met het eind resultaat. Prachtig afgewerkt met mooi ophang systeem.

Pluspunten

Zeer duidelijk om een fotocollage te maken en het pluspunt is dat men het aantal foto's zelf kan samenstellen

Liefst in de toekomst betalen via PayPal

Pluspunten

Snelle levering; goed verpakt! Zelfs in formaat 150x50 cm op canvas erg scherp.

Meer (grotere) afmetingen in aluminium en plexiglas. Mogelijkheid om posters ingelijst te verkopen.

Pluspunten

Snelle service, heel goeie kwaliteit! En je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling! Een heel tevreden klant!

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Pluspunten

Erg makkelijke site, veel diversiteit mogelijk en eindresultaat super! Levering ook echt heel snel! Zal hier zeker nogmaals terugkeren.

Pluspunten

Degene voor wie dit cadeau hadden bestelt was enorm enthousiast, ondanks dat ik de bestellng op het laatste moment heb gedaan, kwam het optijd aan. Zelfs foto's waar de kwaliteit niet heel goed was, kwamen op de collage er heel goed uit. Veel positieve reacties gehad

wellicht de optie dat je ook de poster in een lijst kan bestellen. Zelf heb ik een lijst bij IKEA gekocht voor (geloof wel dat dit aan een aanbieding was) € 14,95.

Pluspunten

Snelle levering Door onbekende oorzaak een fout in het doek geconstateerd te hebben, hebben ze onmiddelijk service verleent en mij als nog goed geholpen. Hartelijk dank daarvoor!

Pluspunten

Eenvoudig programma om in te werken. Voldoende keuze mogelijkheden. Mooi resultaat. Snelle levering.

Pluspunten

mooie keuze correcte respons op niet goede foto's coulant in wijziging voorstel daarna prachtige collage toegezonden gekregen

geen.

Pluspunten

Service en contact zijn super. Ook de snelheid waarmee e.e.a. geregeld en verstuurd wordt. Bovendien zien de collages er precies hetzelfde uit als het internetplaatje. Geweldig dus.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam