Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over de service, de snelheid en de kwaliteit van de canvas. Daarnaast is het programma ook gebruiksvriendelijk: makkelijk te maken en je kan het opslaan. Aanrader!

Pluspunten

Collage op canvas is mooi van kleur en kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

Eenvoudig programma, snelle levering.

Pluspunten

Goede en snelle service! Volgens mijn ouders ziet de collage er mooi en duidelijk uit. Heb het eindresultaat op canvas zelf niet gezien, daar ik dit vanuit Kaapstad heb gedaan, maar met het easy stappen plan met plezier gemaakt! :)

Pluspunten

Uitstekende en snelle opvolging op mijn opmerkingen. Ik ben zeer tevreden met de service van EasyCollage en het eindresultaat; keep up the good work ;)

Pluspunten

Goed en snel geregeld! mooi resultaat!

Pluspunten

Prachtige collage!! Zeer snelle service, contact en verzendig! Prima!!

Pluspunten

erg goed en snel, handig en makkelijk om te maken en mooi resultaat

Pluspunten

Voor onze bruiloft een fotocollage laten drukken op canvas van 150x100 ipv het gebruik van een beamer. Blij verrast van de kwaliteit van de foto's op het doek aangezien niet alle foto's die we hadden geupload even groot en scherp waren. Ook de levering was op afgesproken tijdstip. Ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

Zeer snel. De dag nadien had ik mijn bestelling.... of toch niet, want het was een verkeerde bestelling. Maar na 1 telefoontje kreeg ik mijn bestelling alsnog de dag nadien. Dus ondanks de verkeerde levering in het begin heb ik toch binnen de 2 dagen den juiste gekregen. Prima hoor.

Pluspunten

Makkelijk te maken, snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk online programma om collage te maken. Snelle levering. Het canvas is zichtbaar geblokt, iets grover dan ik gewend ben, maar ik vind het eigenlijk wel heel mooi zo.

Pluspunten

Makkelijk om collage te maken, snelle levering, mooi eindresultaat.

Vind de prijzen best aan de hoge kant.

Pluspunten

Mooie website, overzichtelijk, veel keus. Snelle en adequate hulp (ik had een vraag die in een dag naar tevredenheid werd beantwoord) Snelle levering.

Pluspunten

Mooie scherpe collage met snelle service! Top!

Pluspunten

Snelheid! Top service !!

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit foto's en papier.

Misschien toch even contact opnemen als er een foutje gemaakt is.

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede afwerking van de print op canvas.

Pluspunten

mooi product!

Pluspunten

mooie foto collage op linnen laten maken helemaal goed .

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de collage en service.

De totaalprijs van 35 euro. In verhouding tot andere aanbieder iets aan de hoge kant.

Pluspunten

Zeer gemakkelijk foto's toevoegen en bewerken. Veel verschillende opties voor standaard afbeeldingen. Snelle verzending. Zeer mooi resultaat.

Geen.

Pluspunten

Erg handige site met echt 4 simpele stappen om een uniek kunstwerk van je eigen foto's te maken: Kiezen, uploaden, bewerken, bestellen en klaar! Had nog nooit eerder foto's bewerkt op de computer, maar met easy collage was het echt easy! Met mijn betaling ging het even mis door mijn eigen toedoen, maar toen ik erover belde werd ik keurig te woord gestaan en vertelden ze dat het allemaal in orde kwam. Dit was binnen een half uur inderdaad al automatisch geregeld. Ze gaven toen tevens aan dat het ontwerp er prima uitzag en dat het als de postbezorging mee zou zitten ik mijn collage de andere dag al zou krijgen, want voor 11.30 u besteld de andere dag in huis. En inderdaad zeer snel, zorgvuldig verpakt, afgeleverd de andere dag. Super! En dan ook nog geheel volgens mijn eigen ontwerp op canvas en keurig afgewerkt. Mijn man was zeer verrast dat ik dit had gered, zijn levensloop met 50 foto's voor zijn 50e verjaardag, maar wel mede dankzij de hulp van easy collage. Geweldig. Mijn complimenten voor dit bedrijf. Ga zo door!

Tip: misschien bij de collage een korte instructie/duidelijke tekening meesturen en/of op de site laten zien hoe de collage op te hangen aan de haken. We moesten er nl even flink op puzzelen, omdat we dit soort ophanghaken niet kenden, maar kwamen er uiteindelijk wel uit. We kunnen ons echter voorstellen dat mensen die nooit klussen echt niet weten hoe de collage op te hangen aan deze inderdaad handige en mooie stabiele haken.

Pluspunten

Erg tevreden over het resultaat, de foto's zijn van mooie kwaliteit en een super snelle levering. Het programma werkt prima.

De keuze van lijsten waar je meerdere foto's in kunt plaatsen, hiervan zijn de prints wat ouderwets. Misschien wat moderne prints erbij?!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam