Pluspunten
Erg handige site met echt 4 simpele stappen om een uniek kunstwerk van je eigen foto's te maken:
Kiezen, uploaden, bewerken, bestellen en klaar!
Had nog nooit eerder foto's bewerkt op de computer, maar met easy collage was het echt easy!
Met mijn betaling ging het even mis door mijn eigen toedoen, maar toen ik erover belde werd ik keurig te woord gestaan en vertelden ze dat het allemaal in orde kwam. Dit was binnen een half uur inderdaad al automatisch geregeld. Ze gaven toen tevens aan dat het ontwerp er prima uitzag en dat het als de postbezorging mee zou zitten ik mijn collage de andere dag al zou krijgen, want voor 11.30 u besteld de andere dag in huis. En inderdaad zeer snel, zorgvuldig verpakt, afgeleverd de andere dag. Super! En dan ook nog geheel volgens mijn eigen ontwerp op canvas en keurig afgewerkt. Mijn man was zeer verrast dat ik dit had gered, zijn levensloop met 50 foto's voor zijn 50e verjaardag, maar wel mede dankzij de hulp van easy collage. Geweldig.
Mijn complimenten voor dit bedrijf. Ga zo door!
VerbeterpuntenTip: misschien bij de collage een korte instructie/duidelijke tekening meesturen en/of op de site laten zien hoe de collage op te hangen aan de haken.
We moesten er nl even flink op puzzelen, omdat we dit soort ophanghaken niet kenden, maar kwamen er uiteindelijk wel uit. We kunnen ons echter voorstellen dat mensen die nooit klussen echt niet weten hoe de collage op te hangen aan deze inderdaad handige en mooie stabiele haken.