Pluspunten

Zoals altijd weer heel blij met mijn nieuwe collage. In kleiner formaat nu ook besteld voor mijn schoonouders. EasyCollage is: volop mogelijkheden, makkelijk in gebruik, en snelle service. Kortom: helemaal top!

Pluspunten

Keurige service, correcte behandeling bij telefonisch contact

Pluspunten

Ik ben uiterst tevreden. snel geleverd en mooi werk Sietske

Pluspunten

Zeer snel, goede kwaliteit

Geen alles ging goed

Pluspunten

levering volgens afspaak, Trackingnummer om zending via PostNl te volgen. Heel netjes verpakt en resultaat van de collageposter nog mooier dan verwacht. De prijs meer dan waard. Erg blij mee!

Pluspunten

de foto's en de collage zijn precies zoals ik ze wilde hebben

Pluspunten

Echt een hele mooie fotoposter geworden. Kwaliteit erg goed. Dit was mijn eerste keer om het te maken en bij jullie te bestellen maar heel goed bevallen.

Zou het niet zo snel weten.

Pluspunten

Levertijd klopt perfect

Pluspunten

Ik ben heel tevreden. De collage ziet er super uit, mooie scherpe beelden en heldere kleuren op canvas. Bezorging binnen een dag en keurig verpakt. Gemakkelijk werken met het programma

Pluspunten

Veel mogelijkheden bij de opmaak, prachtig resultaat en zeer vlotte, snelle levering!!

Pluspunten

Voldoende formats en eenvoudig te maken. Resultaat was prima. Netjes verpakt verzonden.

Pluspunten

Makkelijk te maken collages. Snelle levering. Geen enkel probleem.

Pluspunten

Snelle service en prima website

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit en vriendelijk!

Pluspunten

super mooi, heel snel geleverd.

Pluspunten

zeer snelle levering!!! mooie kwaliteit goede verhouding kwaliteit/prijs

Pluspunten

Super snelle levering. Keurig verpakt. Kwaliteit prijs is prima

Pluspunten

Goed gemakkelijk en erg snel

Pluspunten

Makkelijk te maken, mooie layout. Snelle levering :) TOP

Pluspunten

- Duidelijke communicatie - Je hebt zelf de mogelijkheid om de fotocollage precies te maken en samen te stellen zoals je zelf wilt - Vlotte levering zonder problemen - Het belangrijkste is uiteindelijk de kwaliteit. En dit heeft al mijn verwachtingen overtroffen.

Geen enkel. Dit bedrijf raad ik iedereen aan.

Pluspunten

Wat een supergoede service, dat maak je niet vaak meer mee. er leek wel een rode gloed over mijn babyfoto's te zitten toen ik de collage ontving. Ik kreeg direct een vriendelijke reactie van Evelien, die zonder problemen het aanbod deed om alle foto's stuk voor stuk opnieuw te bewerken en mij nieuwe babycollage's te sturen...binnen een paar dagen had ik de twee nieuwe collage's binnen.....prachtig. Evelien, nogmaals dank voor het meedenken en alle hulp en inzet om er zo'n mooi aandenken voor later van te maken. Je bent een aanwinst voor jullie bedrijf.

Pluspunten

Denkt met de klanten mee. Foto's waren te donker op de fotocollage, krijg netjes mail en ze passen hetzelf aan.

Pluspunten

Super kwaliteit van de collage waarbij de foto's scherp en duidelijk te zien zijn. Levering binnen 48 uur en goed en degelijk verpakt.

Pluspunten

Fotocollage besteld. Aflevering na twee dagen, keurig verpakt, goede kwaliteit van de afbeeldingen. De afwerking van de randen kan wat strakker. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam