Pluspunten

Mooi afgedrukt en snelle levering.

Pluspunten

Snel binnen en goed kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk in te maken collages. Supersnelle levering. Mooie kwaliteit print. Leuke ontwerpen die je kunt gebruiken.

Ik kon geen opmaak vinden waarbij je zelf de foto's op de collage kon snijden en plakken.

Pluspunten

Keurig gemaakt. Heel goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.. Heel mooi op afgesproken tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke online software.

Leuke acties ;)

Pluspunten

Snel, goed geprijsd, de canvas is van een goede kwaliteit

De site zou iets vloeiender kunnen zijn bij het maken van collages, waarbij er een verschuiving van foto's en vakken makkelijker kan worden gebruikt.

Pluspunten

Een hele gemakkelijke site om hele mooie posters te maken, mijn posters zijn momenteel hét middelpunt van belangstelling voor iedereen die binnenkomt, doe zo verder easy collage!!

Tip ; misschien een mozaik maken, waar je zelf de afmeting van de foto kan vergroten ? vb van vier hokjes één grote afbeelding maken? Vriendelijke groeten en nogmaals bedankt

Pluspunten

Hele snelle levering en heel goed verpakt en goede en mooie kwaliteit

Pluspunten

zeer snelle levering! goede communicatie over de levering.

een collage kunnen maken zodat je geen rechte foto's hoeft in te vullen maar deze ook speels en over elkaar kunt invullen. dit kan wel maar niet op groot formaat. verder zeer tevreden!

Pluspunten

Volgende dag in huis, prachtige kwaliteit.

Pluspunten

Dit bedrijf heeft een prachitge keuze uit collage's. Een fijne software voor de gebruiker met voldoende mogelijkheiden tot een persoonlijk product. Het eindproduct is overweldigend. We krijgen elke dag opmerkingen over onze prachitige collage. Ik raad Easy Collage dan ook van harte aan!

Pluspunten

Nadat ik mijn collage had samengesteld en besteld, kreeg ik een persoonlijk mailtje dat de foto's niet helemaal scherp waren en of ik dit zelf wilde veranderen of dat zij dit moesten doen (geen garantie op goede kwaliteit) Ik heb hun dit laten doen en kreeg de volgende dag al mijn aangepaste collage netjes thuis gestuurd. Prima service !!!!

Pluspunten

Snelle bezorging en kwalitatief hoogwaardig

Iets aan de duure kant vergeleken met bijv. hema

Pluspunten

Prachtige kwaliteit

Maten niet zo flexibel

Pluspunten

Stevig frame (had wel de 4,5 cm), foto's staan er mooi en duidelijk op, keurige afwerking. Daarnaast snelle levering. Echte aanrader!

Ook andere extensies toelaten zoals .png

Pluspunten

Goede service en persoonlijk contact

Pluspunten

Wij zijn heel erg tevreden zelfs mooier dan verwacht en zeker op tijd geleverd. Bedankt

Pluspunten

Snelle levering Er was iets mis gegaan met uploaden van foto's waardoor de afdruk niet mooi was, maar zonder discussie kreeg ik een nieuwe canvas afdruk.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit canvas en afdruk, ik ben ontzettend tevreden!

Pluspunten

Snel en netjes geleverd en ook nog eens meegedacht over de plaatsing van foto's.top!

Pluspunten

Collage maken is echt heel gemakkelijk en intuïtief. Snelle levering Goede kwaliteit printwerk

Tip: Tekst kunnen toevoegen aan de foto of totale collage.

Pluspunten

De foto's groter maken. Nu zijn het vrij kleine foto's. Jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en makkelijk en snel een collage maken.

Pluspunten

Dank Easy Collage voor jullie fijne diensten! Ik heb inmiddels de collage op PLEXIGLAS ontvangen. Het ziet er in het echt nog veel mooier uit dan digitaal! Jullie betrokkenheid en snelle levering zorgen ervoor dat ik voor mijn volgende collage zeker weer bij jullie bestel! vriendelijke groet, Esther

Geen!

Satijnbloem 37