3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een oma & opa in tranen! Zo leuk, mooi en origineel. Supersnelle levering! Helemaal top!

Pluspunten

Binnen 1 dag in huis! Super! Goede kwaliteit ook!

Pluspunten

Erg vriendelijke service en snelle levering. Ik had de verkeerde maat besteld van mijn collage maar dat werd snel en correct opgelost. Ook een mooi resultaat top!

Pluspunten

Fijne site waarop je makkelijk een collage kunt maken. Mooie kwaliteit poster en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en gemakkelijk om zelf te maken op de website.

De foto's zijn jammer genoeg te donker afgedrukt zodat er een paar foto's bijna onherkenbaar zijn geworden. Dit vond ik wel een domper toen ik de collage ontving.Ik heb er tenslotte wel bijna 50 Euro voor betaald ! Nu inmiddels een week later heb ik kostenloos een nieuw exemplaar ontvangen. Deze is perfect van kleur, precies zoals ik hem graag wilde hebben. Het probleem is dus opgelost. Bedankt voor de goede en vriendelijke service !

Pluspunten

* Perfecte en snelle service * Ben 100% tevreden

Pluspunten

Snelle levering.. super kwaliteit voor een fotoposter van 100 X 100.

Pluspunten

Perfect , bezorging was heel snel ook ziet mijn canvas collage er prachtig uit ! Zeer tevreden !

Pluspunten

Fijne software, snelle levering

Pluspunten

Ik vond het erg mooi geworden, de kwaliteit was stukken beter dan ik had verwacht. Toppie

Pluspunten

Erg snelle levering. Een erg mooi, boven verwachting, resultaat. Super tevreden over jullie werk.

We hadden allemaal kleuren foto's en 1 zwarte/witte. Op de computer zagen we niet dat deze wel erg opvallend was. Toen de collage binnenkwam zag ik helaas meteen dat we deze zwart/wit foto in sepia hadden moeten plaatsen. Onze eigen fout, geef ik toe. Maar zou het een gek idee zijn voor jullie om zoiets op te merken en aan de klant door te geven voordat je gaat afdrukken?

Pluspunten

Collages netjes en op tijd bezorgd. De collage zien gelikt uit! Bedankt voor de goede service

Collage met eigen indeling of met meerdere keuze.

Pluspunten

Super snelle levering, binnen 48 uur. Goede kwaliteit. Zeer vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

- goede service - mooie kwaliteit - leuk kado

geen

Pluspunten

Ziet er perfect uit, mooie heldere kleuren! Ook het frame is gemaakt om een storm te doorstaan. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Bedankt.

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit.

Je kan de vakjes niet aanpassen, zou wel handig zijn. Soms heb je meer verticale foto's bv.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige software om mee te werken.

Ik had te laat door dat ik het werk op moest slaan. Wordt niet aangegeven, of in ieder geval niet duidelijk. 2x maken dus

Pluspunten

Ziet er erg netjes uit. Super snelle levering! 24u na bestelling en betaling canvas al in huis!

Pluspunten

Makkelijk in gebruik, goede kwaliteit canvas en mooie kleuren

Pluspunten

Erg makkelijk en snel! Goeie software. Ook snelheid van levering is top en kwaliteit van poster/collage goed.

Wel aan de prijzige kant voor een poster. Vergelijkbare diensten zijn goedkoper maar hebben niet zo'n handige software.

Pluspunten

Prima service, ik kon zelfs nog op het laatste moment een foto wisselen in het ontwerp.

Pluspunten

Makkelijk te maken, snelle levering, goede kwaliteit!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam