Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit foto's prima, ook de foto's die door het systeem te klein bevonden waren zijn door jullie prima bewerkt goed resultaat super tevreden!!

Fotocollage om vrij in te vullen kon ik niet vinden op jullie site

Pluspunten

Wat hebben we een complimenten gehad over het schilderij. Het zal me niet verbazen als jullie binnenkort een recordaantal bestellingen uit de omgeving van Bussum gaan ontvangen :-) Erg leuk is dat je ook foto's met een wat lagere resolutie (bijv. uit de watsapp) goed in de collage kan gebruiken (als je niet te grote vakken gebruikt)

Zorg ervoor dat de software écht foutloos wordt. Het geheugen welke foto's je wel en niet hebt gebruikt, is niet altijd even correct. Gevolg is dat je tot op detail moet checken of je foto's niet dubbel gebruikt in je collage.

Pluspunten

Hele mooie kwaliteit, makkelijk via internet te maken snelle levering!

Pluspunten

Makkelijk, snel en ziet er erg goed uit!

Kon geen optie vinden om de rand een afwijkende kleur of opmaak (bv als een schilderijlijst) te geven.

Pluspunten

Snelle levering en product geheel naar verwachting!

Pluspunten

Super snelle levering, en ziet er geweldig uit!!!

Pluspunten

Mooi van kleur, goede site om de collage te maken, snelle levering

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding Ruime keus Snelle levering Persoonlijke en snelle reactie op mail bij een vraag

track en trace van pakket. Nu alleen een bericht dat het pakket verzonden is. Zou fijn zijn als je ook een track en trace nummer krijgt zodat je weet wanneer het pakket ongeveer geleverd wordt.

Pluspunten

Goede kwaliteit,

Pluspunten

Prima levering en geweldige collage. Bedankt.

Pluspunten

Mooi collage, scheelt een hoop knip en plak werk. Ruime keuze! Foto papier zeer goede kwaliteit.

.?????

Satijnbloem 37