Laden reviews...
429 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de hoge afdrukkwaliteit en heldere kleuren. Er wordt melding gemaakt van snelle levering en duidelijke communicatie. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt flexibele aanpassingsmogelijkheden. Over het algemeen is de ervaring positief en betrouwbaar.
Heel erg mooi!
27 April 2026
Claudia
Eindhoven
Was binnen, binnen de aangegeven tijd. Ziet er mooi en goed van kleur uit. Ik vond het jammer dat je binnen het programma niet wat simpele functies hebt als kleur aanpassen. Kan uiteraard van te voren met PS o.i.d, maar voor kleine aanpassingen was dat fijn geweest. Maar heel tevreden met het product!
27 April 2026
J
Lisse
Makkelijk te maken en snel gemaakt en bezorgd.
Jeanine Van Lawick
OEGSTGEEST
Ik bestelde een ingekaderde poster met een collage. Het was heel gemakkelijk om de collage te maken en te bestellen, de website is super gebruiksvriendelijk. Mijn bestelling werd binnen de twee dagen geleverd zoals beloofd, heel efficiënt verpakt en helemaal perfect zoals ik het wenste. Heel tevreden mee!
Lies
Pajottegem
Wij hebben een foto collage gemaakt met honderden foto's. Dat geen heel erg gemakkelijk. Ik heb ook anderen geprobeerd maar dat was veel lastiger. Alle foto's waren erg scherp en goed van kleur. Er werd binnen 2-3 dagen geleverd.
Marcel
NUENEN
Op maandagmorgen fotocollage in hartvorm besteld, telefonisch contact gehad. De volgende dag werd de poster bezorgd! Ziet er goed uit!
Corine
Barendrecht
Ik heb een "50"collage gemaakt voor de verjaardag van mijn schoondochter. Het resultaat is geweldig geworden. Alleen maar enthousiaste reacties. De uitvoering en de levering laten ook niets te wensen over. Bij een andere gelegenheid kom ik zeker terug!
Jorien
Naarden
Goed verpakt en afgeleverd in de brievenbus Goede kwaliteit van collage Dit gaat jaren meegaan
21 April 2026
Ziggy Rubens
Lier
Overzichtelijk, snel en makkelijk! Voor een goede prijs en kwaliteits verhouding!
20 April 2026
Jessy
Dalem
Het is een uniek en persoonlijk kado. Iedereen vond de foto-collage fantastisch.
20 April 2026
M.S. Landin
Almere-Buiten
Snelle service, mooi resultaat en goed verpakt voor verzending. Top.
16 April 2026
Maico
Hellendoorn
Heel makkelijk en snel te bestellen. Snelle levering en een super mooi resultaat
14 April 2026
Ans
Zaandam
Mooie kwaliteit!
14 April 2026
Ann
Geel
Het is precies geworden zoals ik het mij heb voorgesteld Bedankt
13 April 2026
Ingrid Tijdeman
Zaandam
Ze werd 9 jaar en was heel blij ermee
12 April 2026
Maria
Wijdenes
Heel snelle levering Goede communicatie mooi gedaan
9 April 2026
ilse
brugge
Collage was gemakkelijk te maken Foto’s verwisselen / bijsnijden etc gaat gemakkelijk. Mooi kleurrijk resultaat en snel in huis.
9 April 2026
Marianne
Woudenberg
Mijn man vindt de kleuren goed maar ik vind de kleuren, vooral het rood en blauw, te fel.
5 April 2026
Rita
Hemiksem
Leuke canvas doek met foto's in lettervorm 50 besteld. Helemaal tevreden en super snelle levering. Dank je wel!
4 April 2026
M.
Beneden-Leeuwen
Een hele leuke manier om voor mijn zoon, die 50 wordt, fotootjes te zetten in het getal 50 in een poster. Om het te maken, had ik soms wat moeite om tussen de foto's en vakjes heen en weer te gaan. Maar het resultaat is prachtig!
31 March 2026
Sally Schmitz
Oentsjerk
Het werkt echt supermakkelijk om in korte tijd een mooie collage te maken. Bovendien is het snel geleverd, en het ziet er echt heel strak uit. Erg blij mee, een heel leuk cadeau!
31 March 2026
Linda
Soests
Je kunt met vragen bij het bedrijf terecht.
30 March 2026
Leon
Echt-Susteren
Op de valreep een leuke collage gemaakt, makkelijkmee te werken en snel geleverd.
30 March 2026
Esther
Millingen aan de Rijn
De foto's zijn prachtig helder afgedrukt op canvas, ben heel blij met het resultaat! Toen ik een vraag had telefonisch snel en vriendelijk geholpen.
29 March 2026
Frances
Katwijk
Het was heel makkelijk om alle foto’s toe te voegen en een omlijsting erbij te kiezen. Bezorging snel en zag er heel mooi uit bij ontvangst.
29 March 2026
Annemiek