fantastisch

Foto's zijn heel helder en duidelijk Papier zeer stevige kwalitieit Snelle levering Ik ben zeer tevreden

Super kwaliteit

Fotocollage laten maken op canvas met omlijsting en de kwaliteit is boven verwachting. Fotos mooi en scherp ondanks dat het oude foto's van vroeger zijn. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, ook keurig en snel geleverd.

Geweldig!

Drie jaar geleden heb ik 2 canvassen besteld voor de "Sweet 16" van mijn oudste dochter en die waren fantastisch. Daarom heb ik dit nu terug gedaan voor de "Sweet 16" van mijn jongste dochter. En ook deze keer zijn ze perfect!

Onwijs gaaf geworden

Onwijs gaaf geworden

Super mooi en makkelijk te maken

Ik heb een poster van 40 x 50 laten maken in een bestaand format (met drie huizenblokken naast elkaar). Het was heel makkelijk om de foto's 'bij te snijden' of groter dan wel kleiner te maken. Het opslaan en later weer verder aan werken ging ook heel soepel. Ik heb er in totaal nog geen driekwartier aan besteed. De meeste tijd ging zitten in het zoeken naar de foto's. De kwaliteit van de poster en de foto's vond ik echt verbazingwekkend goed. En binnen drie werkdagen had ik de poster netjes in een koker in huis. Het cadeau is echt in goede aarde gevallen. Het was alsof ik er zelf heel veel tijd in had gestoken. Ik ga er zeker nog een paar maken!!!

Overzichtelijk en gedetailleerde info

Enkele malen naar volle tevredenheid een collage gemaakt. Gemakkelijke toepassing site en info. Zeer snelle levering. Aanrader.

Collage op alluminium voor mijn schoonvader gemaakt voor zijn verjaardag hij was er erg blij mee. Kwaliteit is erg goed

Gewoon top!

De software van EasyCollage maakt het je heel gemakkelijk om een mooie collage te maken. Het team van EasyCollage is heel attent. In mijn collage waren enkele foto's verwerkt van mindere kwaliteit. Ik werd daar in een mail op geattendeerd met de mogelijkheid om de collage nog aan te passen. De communicatie is prima. De collage wordt goed verpakt verstuurd. De afwerking is top!

mooie kwaliteit en snel geleverd

Ook de mogelijkheden om zelf de collage samen te stellen zijn voldoende

Mooie kwaliteit, goede communicatie

Heb op aanraden van de medewerker eerst om een proefdruk gevraagd. Dit zet je bij de opmerkingen tijdens het bestellen. Alles goed geregeld.

Indrukwekkend mooi

Perfect resultaat! Poster van heel goede kwaliteit, mooie kleuren

Indrukwekkend mooi

Perfect resultaat! Poster van heel goede kwaliteit, mooie kleuren

Snelle levering, goede kwaliteit

Gewoon top!

De foto collage is bijzonder mooi geworden en krijgt een bijzonder plekje in ons huis.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam