Mooi product geleverd

op tijd binnen zoals aangegeven op de site

Zoals altijd weer prima in orde!

Weer keurig verzorgd en snel geleverd. Aanrader!

heel goed

Ik had per abuis de kleine foto opgestuurd en kreeg hiervan keurig bericht, ik kon de foto wijzigen door die met juiste formaat/aantal pixels of de bestelling cancellen. Heel fijn dat dit gecontroleerd werd en mij een miskoop bespaard is gebleven.

Heel tevreden!

Ik had foto's gekozen die niet geschikt waren voor de afmeting. Ik kreeg hier netjes een melding over via de mail. Ik kon voor een ander frame kiezen en kreeg geld terug zou ik teveel betaald hebben. De foto's zijn mooi scherp.

Snelle nette levering met foto

Mooi collage van onze bewoners die er dagelijks naar kijken. Bedankt voor de goede service!!!

Netjes ingepakt goed afgedrukt

Aflevering precies volgens plan

Mooie posters, stevige kwaliteit papier, kleurechte afdruk. Ik had 7 posters besteld en heb die ook ontvangen, in 3 kokers met heel veel verpakking. Mensen wilden de poster graag in een koker, dus doe het of in 1 grotere koker of in 1 doos met 7 smalle kokers. Ik ben ook benieuwd of het mogelijk is om posters bij te bestellen, eventueel ook op doek of op een andere manier.

Behulpzaam en snelle reactie, mooi product!!

Behulpzame mensen die je goed helpen om een mooi product te maken, snelle levering

Makkelijk programma en veel opties.

Realistisch, zoals voorproef!

Kwaliteit kan iets beter voor de prijs!

Eenvoudig te maken, mooie kwaliteit en bezorging op tijd

Erg goede zaak snel en ze denken met je mee.

Na een vergissing waarbij enkele foto’s niet goed overkwamen kreeg ik een mail met als gevolg dat ik nog kon repareren. Heel attent.

Was allemaal prima

Niks op aan te merken

snelle levering, goede kwaliteit poster

makkelijke manier van zelf invullen van de foto's op de poster en snelle levering en goede kwaliteit van de poster

Heel mooi product, foto op aluminium

Erg mooi mat resultaat. Scherpe afbeelding met een mooie lijst van hout

Erg tevreden

Mooie foto,s,keurige poster,snel klaar. Heel tevreden.

Snel geleverd en onwijs mooie kwaliteit foto's

Na een eerste bestelling zo tevreden dat ik hier zeker meer bestellingen ga plaatsen

Hij ziet er heel goed uit!

Had het achteraf alleen leuker gevonden met hoogglans. Ik kan me niet herinneren of die keuze is gesteld, volgens mij niet, anders had ik daarvoor gekozen. Nu gaan we proberen met een mooie lijst eromheen met glas en nog wat glans aan te geven.

Makkelijk te maken

Snel gemaakt met meteen een foto indeling en snelle beantwoording van mail.

Heel goed, aangenaam verrast.

Creatieve collage opties. Eenvoudig te maken. Levering conform afspraak. Duidelijke en goede communicatie rondom levering.

super service

Zeer oplettend en vriendelijk werd ik gevraagd of ik de foto's met mindere kwaliteit nog wilde veranderen. Het resultaat is super mooi.

Heel mooi geworden

Prima heel snel in huis.

Super makkelijk en goede kwaliteit

Wij maken onze foto collages altijd via EasyCollage. Overzichtelijke site, genoeg keuze en kwalitatief erg goed. Ook als er vragen zijn kun je altijd contact met ze opnemen. Wij zijn fan!

Zeer mooie kwaliteit

Zeer mooie afdruk Enkel dat de bovenste rand niet breed genoeg is voor het houten lijstje. Hierdoor is er een foto niet helemaal zichtbaar.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam