Super mooie kwaliteit

Hele snelle levering en top kwaliteit van de poster

Top service en goede kwaliteit! Heel tevreden met de fotocollage op aluminium!

Top service en goede kwaliteit! Heel tevreden met de fotocollage op aluminium!

prachtige collage met snelle bezorging

Het is een prachtige collage geworden ( 70x50), maar niet echt goedkoop. Werkwijze best eenvoudig. Tip kleinere collages zeg A4 van de grote collage aanbieden

Service was giga

Gemaakt, prima en veel keuzes, ik had een foutje gemaakt… en de telefonisch klantenservice was top! Geweldig cadeau voor de buurman, mooie collage van 2 F1 races waar hij bij was

Prachtige collage gemaakt en precies zoals ik gewenst had!

Netjes, makkelijk en mooi resultaat

De collage is echt kwalitatief heel mooi geworden..

Super mooi…echter het stoorde mij enorm, dat de smiley’s op de foto’s bleven staan, zodat je het zelf niet echt goed kon beoordelen.

Zeer goede kwaliteit.

Bij het verzenden kreeg ik achteraf een mailtje dat er nog dubbele foto's in mijn collage zaten. Zeer opmerkzaam van de medewerker van Easy Collage. Achteraf nog gecorrigeerd en meteen terug gestuurd. De collage is daarna meteen in productie gegaan en dezelfde dag nog verstuurd. Kortom: Zeer professioneel bedrijf en erg prettig om mee samen te werken.

De afdrukken zijn heel mooi maar ik had een grotere moeten bestellen.

De lijst is heel mooi maar achteraf had hij iets groter gekund. Eigen schuld!

Prettige website, mooi product en snelle levering

Super!! Erg blij mee

Werkt heel makkelijk en levert een mooi resultaat op.

Op het moment dat ik de collage had besteld kreeg ik heel snel een mailtje terug dat enkele foto's niet helemaal scherp waren. Ik kreeg tips hoe ik de kwaliteit van de collage kon verbeteren en dit leverde een mooi resultaat op. Overigens ook op tijd geleverd.

Erg blij met mijn collage. Mailtje gehad om te overleggen over een foto die wat onduidelijk was en daarna snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit tegen een redelijk prijs

Ik heb een postercollage ontworpen en besteld, zeer tevreden over het resultaat, foto's zijn haarscherp, materiaal van goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt en snelle levering!

Geleverd zoals gewenst

Heel blij met deze mooie collage. Ook super snel in huis.

Supergoed!

Collage gemaakt voor bruiloft dochter, hele goede kwaliteit en supersnel geleverd. Zeer tevreden

Mooie poster, snelle service !

Snel en mooie kwaliteit

Een mooi stevig canvas, binnen een paarcdagen in huis met mooie kleuren en scherpe foto's

Fantastisch product en hele goede service

Voor mijn vrouw wilde ik een fotocollage maken en vond EasyCollage op internet. Ik had een vraag over de collage en belde met een werknemer. Zij kon mij heel goed helpen. En een paar dagen later had ik een prachtige op aluminium gedrukte collage! Heel blij mee.

Snelle levering en het materiaal en foto’s zijn heel mooi

Zeer positief

Zeer snelle en correcte levering, goed verpakt. Hoge kwaliteit van de collage .

Mooie collage kunnen maken

Mijn ervaring met easyCollage was erg goed. En ik ben zeer tevreden over de collage en de kwaliteit

Goede service, mooie collage.

gebruiksgemak , kwalteit en snelle levering !

Als eerste kennismaking met easycollage ondhoud ik vooral het gebruiksgemak van de webtool ( niets te installeren op je PC ) , goede kwaliteit van het eindresultaat en zeker ook de snelle levering. Top !

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam