Mooi en snel geleverd

Precies zo gemaakt als dat we het wilden hebben. Goed gemaakt.

TOP!

Hele goede service en begeleiding. Schilderij collage is prachtig

Prachtige collage

Snelle service en makkelijke site

Prachtig resultaat

Uitgebreide keuze en prachtige afdruk!

Super kwaliteit op canvas. Heel erg blij mee. In 1 woord: top!

Helemaal super! Zeker de moeite waard!

Mooie kwaliteit goede service en snel in huis

Leuk, duidelijk en goed te doen op de computer. Goede communicatie, mooi product en snel in huis.

Prima werkend site en goeie service

Er is altijd een snelle oplossing voor handen als er iets aangepast oid moet worden. Levering was ook snel.

zeer tevreden over easy collage!

Ik bestelde een foto collage voor mijn jarige broer, met daarop foto's van hem, en van onze recentelijk overleden papa. Hij was er zeer blij mee. De collage was prachtig, en zeer degelijk verpakt. Ze was niet goedkoop, maar het geld meer dan waard.

Voldoet aan de verwachting

De collage van foto’s was eenvoudig en snel gemaakt. Veel mogelijkheden, snelle levering en goed verpakt.

Een aanrader

Snelle Service Prachtig eindresultaat, big mooier dan verwacht Goed stevig verpakt Ik ga hier zeker nog bestellen Een aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

Collage op canvas simpel te maken. Nadat we de bestelling hadden gedaan, bleek er een foto tussen te zitten met een te lage resolutie, daar kregen we tijdig bericht van, nieuwe foto toegevoegd en dat ging niet ten koste van de levertijd.

Superblij mee.

Hele mooie foto's op canvas. Zeer blij mee.

Heel erg mooi geworden!

Prachtige kwaliteit, de foto's komen heel mooi en scherp uit op het aluminium

een makkelijke en duidelijke site met goed eindresultaat.

Foto's zijn makkelijk toe te voegen en de kwaliteit is ook zeer goed. De site is erg duidelijk en overzichtelijk.

super!

de software is zeer eenvoudig te gebruiken. We zijn zeer blij met het resultaat! Ontzettend snelle productie/levering

een zeer prettige ervaring

Een van mijn foto's was te klein voor de fotocollage, kreeg ik gelijk een email om een andere foto te plaatsen. Kon ik gelukkig ook het formaat van de poster aanpassen naar iets kleiner. Had telefonisch contact gehad met de eigenaresse, heeft mij goed geholpen door het programma en zei dat ik het teveel betaalde geld binnen enkele dagen terug gestort wordt. Super cool vind ik dat, super goede service.

1e poging mislukt poging 2 perfect.

Ik had de eerste keer een collage met foto's die niet goed passend waren gemaakt. Nu heeft easy collage mij benaderd voor een passende oplossing wat ik al bijzonder vindt. Nu poging 2 en hij is perfect geworden enorm mooi en echt complimenten voor de klantenservice. Mijn toekomstige bestellingen komen altijd hier.

Gebruiksvriendelijk en vlot klaar

Heel makkelijk om collage te maken. Uploaden van foto’s gaat ook lekker vlot. Tussendoor schakelen van ene model collage naar andere model om te kijken of die misschien net wat leuker is gaat ook goed. Vanuit m’n luie stoel op mijn telefoon onze prachtige collage gemaakt!

Netjes en snel.

Ziet er netjes uit, en is eenvoudig om te maken.

Makkelijk en snel

Leuke voorbeeld collages. Makkelijk te maken en snelle levering. TOP!!!

Supermooi

Allebei (2) de collages online gemaakt via de website. Resultaat is fantastisch. De moeders waren heel blij met hun cadeau.

Supersnelle moederdag-levering en een prachtig plaatje!!

Snel, Goede prijs- kwaliteitsverhouding, Ondanks late bestelling, kon ik prima aangeven dat ik de foto graag vóór moederdag wilde hebben. Keurige prijs-kwaliteitsverhouding. Niks op aan te merken!!

Makkelijk, goede kwaliteit en snelle levering

Veel keuze aan collages, makkelijk te maken en super snel geleverd. Kortom: top!

Mooi en makkelijk

Makkelijk te maken Snel geleverd Mooi afgewerkt

Super tevreden

Mooie poster, snelle levertijd, niet te duur

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam