Na bestelling toch iets vergeten en bedrijf gebeld goed geholpen en mijn collage veranderd ik had de collage op aluminium besteld maar toen ik deze kreeg viel het een beetje tegen leek wel of het op weghouden plank zat wel goed verpakt

Mooie lijst snel geleverd

Ik kreeg de volgende dag al mijn bestelde lijst in huis. Hij was netjes verpakt en zag er keurig uit. Was erg tevreden over het feit dat hij zo snel geleverd werd. Echt top!

Ik heb een fotocollage op aluminium besteld en hij is echt supermooi!

De collage overtrof mijn verwachtingen. Het is mooi strak op aluminium en de foto's zijn heel helder en scherp. Ik had de collage binnen een paar dagen al in huis. De volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie!

komt na wat ze beloven

Snel en goede kwaliteit.

Geslaagd

Het is een mooie collage geworden en heel erg snel geleverd .

Snelle bezorging

Goede kwaliteit, zeer snel bezorgd ook.

FANTASTISCH

Super snel klaar, maar kwaliteit is ook echt heel goed.

Valt tegen

Ondanks dat ik had geprobeerd de foto’s wat op te lichten is de poster erg donker afgedrukt, geen enkele tekening in het zwart op de poster. De poster is hierna nogmaals afgedrukt, nu wat lichter, en nu is hij veel beter. Hartelijk dank hiervoor!

Dik tevreden

Snelle levering, foto afdrukken zijn helder en duidelijk en een stevig frame voor het canvas.

Super mooie fotocollege

Hele goede service,goed bereikbaar en fijne hulp.

Goed en snel

Ik vond de website om de collage te maken makkelijk te gebruiken en als beloofd had ik het canvas snel in huis. Kwaliteit was goed, heel tevreden.

Uitstekende kwaliteit, handige website, erg tevreden

Mooi product, mooie print. Leuk dat het op alubond wordt gedaan; met met goede bevestigingspunten en goede afwerking. Niet super snel (niet vandaag besteld, morgen geleverd) maar voor zo'n product wil je liever goede kwaliteit, goed ingepakt (dus geen schade) en goede bevesigingspunten).

Hele goede service

Poster is van goede kwaliteit. Helaas was de eerste beschadigd door vervoer en na het opsturen van de foto's met de beschadiging de dag erna al een nieuwe in huis.

Snelle levering!

Mooi

Zo snel en zo mooi van de foto's!

Erg blij mee

Duidelijke foto’s goede service

Snel geleverd en prima resultaat

Snel geleverd en prima resultaat

Prachtige lijst

Makkelijk om een mooie collage te maken van onze trouwfoto’s gelijk een goed beeld ervan. Snel geleverd ben er heel blij mee ❤️

Geweldige mooie canvas

Ontzettend makkelijk om zelf een canvas te maken met eigen foto's! Wat een goeie kwaliteit.

Prachtige collage!!

Snelle levering,betaalbaar, mooie collage.

Makkelijk besteld en snel binnen

Het is makkelijk een collage te maken en de bestelling ging ook soepel

Hoge kwaliteit en zeer goede service

Voor de 3e keer een collage gemaakt en besteld via Easy Collage en wederom top kwaliteit (collage op aluminium) en na telefonisch contact was het mogelijk om deze collage de volgende dag al geleverd te krijgen. Kortom zeer goede service en zou Easy Collage zeker aanbevelen voor het maken van een collage

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat en de snelle handeling! Topkwaliteit!!

Fantastisch mooie collage! Mooie kwaliteit

Echt erg leuk, snelle levering en super mooie kwaliteit!

perfect ziet er goed uit!!

perfect snelle service

Satijnbloem 37