Fotocollage

De fotocollage ziet er mooi uit, ik ben er tevreden over.

Makkelijk

Makkelijk programma om snel collage in elkaar te zetten met je favoriete foto's

Snelle service . Product ziet er goed uit .

Sommige foto's tonen op 't voorbeeld wat maakt compleet. Dus bv er zat 'n foto bij waar 2personrn opzitten met 'n tafel ertussen. Je ziet in 't voorbeeld beide personen. Maar in de uiteindelijke print zie je alleen 1persoon. Dus 't voorbeeld klopt niet met 't uiteindelijke resultaat. Op 'n andere foto ontbreekt nu ook 'n persoon die er bij 't voorbeeld wel opstaat. Dus ja niet echt tevreden.

Prettig

In overleg, met spoed fotocollage (plexiglas) plaat 50x60cm besteld. Op woensdag besteld en vrijdag in huis. Erg degelijk verpakt en een mooi eindresultaat. Ik vind het persoonlijk wel veel geld, aan de andere kant heb je dan ook echt wat!

netjes

Foto s precies zoals ik ze gezet had snelle service heel goed verpakt!

Super! Mooie kleuren en prima kwaliteit

Heb denk ik alweer 2 klanten voor jullie er bij!

Mooi!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Goede ervaring vanwege de prima kwaliteit en snelle levering

Goede service en snel geleverd.

Mooi resultaat geworden erg tevreden.

Snel en mooi

Goede kwaliteit, erg mooi eindresultaat

Superservice!

Collage ziet er heel mooi uit, goede kwaliteit. Nadat ik de collage had ingestuurd kreeg ik hel netjes een mail dat er een dubbele foto in zat. Dit kon ik nog aanpassen. Hele goed service!

Makkelijk te maken en geweldig resultaat!

Niet alle foto’s waren even scherp. Gelukkig attendeerde Easycollage me erop waardoor ik een paar foto’s kon vervangen. Een dag later werd het al bezorgd. Geweldig leuk!

Prima product

Snel mooi en gemakkelijk

Snelle service (zelfde dag) en uitstekende kwaliteit

snelle en correcte levering

makkelijk te maken. snelle levering. en mooi resultaat.

Een mooie poster in goed kwaliteit.

Ik had een foto collage gemaakt maar er zaten twee dezelfde foto's tussen die ik over het hoofd heb gezien. Ik kreeg al snel een mailtje met de vraag of dit wel klopte en dat ik het nog kon aanpassen voordat ze het gingen afdrukken. Super dat jullie het zelf ook nog een keer hebben gecontroleerd. Bedankt voor de goede service.

Mooi eindresultaat

Snelle levering, scherpe en duidelijke kwaliteit qua afdruk foto's. Zo blij met het eindresultaat, ben echt heel enthousiast over het schilderij op canvas doek.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Top service en goeie kwaliteit

Het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht en de service is echt uitstekend. Ze kijken goed naar hoe je het besteld en geven tips (het weg werken van randen bijv) om het nog mooier te maken.

PERFECT!

Zeer makkelijk te maken en het ziet er kwalitatief erg goed uit!

Mooi en stevig canvas

Mooi en stevig canvas met leuke herinneringen erop, kwaliteit foto's ben je zelf verantwoordelijk voor, de iets onscherpe foto's vallen niet op als je hem gewoon lekker ophangt ( of neerzet)

Uitstekend!

Geen op of aanmerkingen. prima product en service.

Mooie kwaliteit, goede service

Ik had een goede ervaring met EasyCollage. De online tool tot het creëren van een collage was erg fijn en intuïtief. De bestelling was snel verzonden en in huis. De kwaliteit was erg goed.

Prachtig werk en zeer vlotte service

Het is de 2de maal dat ik een collage door jullie laat maken van 144 foto’s en zoals vorig jaar ben ik dit jaar weer zeer tevreden van jullie prachtig werk.ik heb dit de zondagnamiddag besteld en de dinsdagmiddag was hij al geleverd in belgie zeer vlotte service en zeker prijs kwaliteit zelfs een beetje meer alvast bedankt jullie horen nog van mij. Vriendelijke groetjes wendy

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam