Prima.

Mooie fotocollage, snelle levering!

Top!!!!!!!!!!!

Zeker waard we zijn erg tevreden wat prachtig zeker een aanrader

Top service na het abuis plaatsen van een dubbele foto

Boven verwachting mooi.

Mijn eerste keer via easycollage een postercollage met zo’n honderd foto’s gemaakt. Wat is deze mooi geworden. Goed van kwaliteit en scherpte. Zeker voor herhaling vatbaar.

prachtige kleuren goede weergave

Dit is al mijn 2e collage opnieuw zeer tevreden. Prachtige kleur weergaven netjes verzorgd en snel geleverd.

Super kwaliteit en hele snelle levering

Ik was lijsten vergeten bij te bestellen, dit werd direct geregeld en de dag erna had ik mijn collages al thuis. Hele scherpe afdrukken, heldere kleuren. Super tevreden!

Goede kwaliteit en makkelijk een collage maken en mooie prijs

Dit is me 6e collage al weer denk ik. Mijn huis hangt er vol mee. Geef ze nu kado aan familie. Het is leuk en een mooie herrinering aan iemand . Een van de collage.s is van mijn hondje die overleden is. De fotos zijn van mooie momenten . Het is eenvoudig om te maken en veel keuze van thema enz Ik ben tevreden over easy collage

Zeer snele levering mooie kwaliteit

Zeer snelle levering mooie kwaliteit

Geweldig. Goede kwaliteit en snelle levering

Als kado een collage gemaakt en als poster laten afdrukken. Niet goedkoop maar het geld dubbel-en-dwars waard gezien het resultaat. Het is fijn dat ze bij vragen contact opnemen voor een check vóór ze met de productie beginnen.

Vlugge levering

Je betaald wat meer maar de levering is supersnel. Ik had zondags besteld dinsdag al in huis.

Prachtige posters, goede kwaliteit!

Snelle verzending van mooie poster

Verzocht om spoed achter mijn bestelling te zetten omdat ik de collage een dag eerder dan gepland nodig had. Easy Collage heeft het waargemaakt, helemaal top

Gave site, heel Gemakkelijk maken, leverdatummis lastig

De site is echt heel praktisch ! De levering is niet erg betreouwbaar, denk dat DHL het issues is. Bestel eea 2 dagen eerder dan je het nodig hebt, dan is het prima!

Mooi eindproduct

De collages zijn zeer mooi geworden. Na het invoeren van de bestelling, kreeg ik telefonisch bericht of ik betere kwaliteit foto's kon uploaden ter voorkoming van mindere kwaliteit collage.

Handige site en correcte aflevering op tijd!

Nog nooit eerder een collage gemaakt. Door het gemak van de site ging dit makkelijker dan gedacht. De aflevering van het collage was keurig op tijd.

Weer fantastisch

Elk jaar maken we een jaar collage. Super fijn dat we dit al jaren via easy collage kunnen doen zodat we elk jaar precies dezelfde collage bij onze collectie kunnen hangen. Heel leuk.

Goede service en meedenkend

Snelle service. Fijn dat ze met je mee denken.

Super leuke collage

Voor het eerst een collage samengesteld. Is ontzettend leuk geworden. Hele goede keus is ook de aluminium uitvoering geweest. We zijn super tevreden.

Fantastisch mooi

Het aanmaken van een fotocollage was zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Foto's zijn perfect afgedrukt. Snelle verzending in stevige verpakking.

Erg snelle levering

Zondag hebben we mooie winter foto’s gemaakt in het bos met sneeuw etc maandag of zondag besteld en woensdag geleverd, ruim voor Valentijn van zondag dus ik was erg blij verrast

Uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling werd netjes afgewerkt en op tijd afgeleverd, top!

Mooie kwaliteit!

Netjes gedaan, op tijd geleverd. Ziet er goed uit

Wat een top site!

Prima bestelling. Zeer snel en efficiënt!

Makkelijk om te maken en n cadeautje om te krijgen. Ziet er super uit

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam