Goed geholpen, snelle levering

Goed geholpen, snelle levering

Goede service.

Snelle levering en het bestelde zag er goed uit. Zoals verwacht !

Gewoon GEWELDIG!!!!

Mega mooie collage gemaakt en dit was super simpel! Vandaag toegekomen en ik ben super tevreden met dit resultaat!! Dit is een topbedrijf!!! Je beklaagt het niet!!!

Superrrr!

Onze (o)ma is blij met haar verjaardags cadeautje Super netjes ontvangen en alle foto's mooi scherp, ik zelf vond het een prettige ervaring im te maken en het zo toch een ge-wel-dig plaatje te maken. Wij blijven een tevrede klant voor de toekomst!

WAt een mooie kwaliteit

Mooie heldere foto’s en prima op te hangen Ook Snelle service en netjes ingepakt.

Prachtig resultaat! Boven verwachting

Makkelijk te maken en leuk om te doen.

Prachtige collage

Heel eenvoudig te maken. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat.

Foto collage mooi afgeleverd en snel

Bestellen via de site gaat vlot. Collage werd in goede staat zeer snel thuisbezorgd. Goed dat er een feedback mail komt na de levering. Ik raad anderen aan bij dit bedrijf te bestellen.

Prachtige collage in zwart/wit.

Vlot en makkelijk te maken. Een mooie zwart/wit collage. Snel een goed bezorgd! Tevreden!

Erg goed en behulpzaam om tot een mooie collage te komen

Mijn ervaring is dat easy collegae de tijd neemt en keurig aangeeft als foto dubbel, niet scherp of niet goed gecentreerd is.

Super snel geleverde topkwaliteit

Inmiddels al een paar keer een bestelling geplaatst, ook deze keer naar volle tevredenheid. Binnenkort volgt nog een bestelling

Super !!

Mooie kwaliteit op de canvas. het ziet er echt super uit !!

Netjes en snel geleverd

Collage was cadeau voor mijn dochter. Het 1e jaar van haar dochter , helemaal blij ermee

Snelle levering ..en in Goede orde ontvangen..goed verpakt

Snelle levering , goede verpakt en in Goede orde ontvangen..en prima kwaliteit ..een tevrede klant

Super mooie collage

Goede kwaliteit! Leuk programma om zo een collage te maken van alle mooie momenten/herinneringen.

Geweldig!!

Mooie kwaliteit..erg handig progromma En snelle levering. Kortom Super tevreden!

Supermooi

Snel geleverd. Keurig verpakt. Poster is heel groot en heel mooi. Stevige kwaliteit.

Fantastische service!

Wat een fantastische service! Na 2 mooie canvas doeken te hebben besteld was er bij 1 doek de foto's niet goed ingepast. Dit was mijn eigen schuld. Na een mail te hebben gestuurd naar EasyCollage hierover, hebben zij meteen het doek opnieuw klaar gezet om te bewerken en kosteloos opnieuw naar mij toegestuurd. Super service en de kwaliteit is perfect. Ik zal EasyCollage zeker aanbevelen aan anderen.

Super snel en mooi

Heel erg mooi geworden we zij er erg blij mee

De poster is echt heel mooi geworden. Daarnaast waren we op onze bestelling aan het wachten en die kwam maar niet. Maar er was schijnbaar nog 1 vraag over de bestelling naar ons gemaild( in de spam). Nadat we belde (1 dag voordat we hem cadeau wilde geven ) heeft de medewerkster ons echt enorm goed geholpen en kregen we de poster zelfs op tijd geleverd. Onze oprechte dank hiervoor.

Super snelle levering en service

Handig systeem om een collage te maken en bestelling super snel geleverd zeer aan te raden.

Resultaat heel bijzonder

Ben bijzonder verrast met het resultaat, bijzonder mooi en zeer scherpe fotos op aluminium. Zier er prachtig uit, met dank voor het simpele en mooie programma om zo je fotos zelf te maken.

Nauwkeurig, super snel geleverd en super scherpe foto’s op canvas!

Top service én kwaliteit

Zeer eenvoudig programma om je foto’s uit te zoeken en een materiaal te kiezen. De levering was erg snel en de kwaliteit zeer goed. Zeker een aanrader.

Super fijne webpagina, en snelle levering

Foto lijst gemaakt met 25 fotos op aliminium 80cm bij 60cm. Ze gaven aan wanneer het ongeveer binnen is maar deze was binnen 1 week binnen. Goede kwaliteit ben erg tevreden.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam