Goede service, mooie kwaliteit.

Fijne ervaring met dit bedrijf. Goed geholpen. Snelle levering

Geweldig!

Gebruiksvruendelijk! Supersnelle levering! Prima kwaliteit!

Snelle verzending.

Waren erg alert toen bleek dat er een dubbele foto bijstond.

Uitstekende service

Goed geholpen door klantenservice tien ik dubbele foto,s had geplaatst in de collage .

Kwaliteit is een beetje dunnetjes maar ook niet heel erg duur. Ik dacht dat m’n plexiglas onder de krassen zat maar er zaten nog beschermlagen op haha, beetje dom van mij. Werd me goed en snel uitgelegd toen ik mailde. Al met al prima dus!

Snelle service en goede kwaliteit

Fijne tools op de website om handig een mooie poster te creëren. Snelle service en levering. De poster is van mooie kwaliteit en zat goed verpakt! Prachtig cadeau geworden dankzij EasyCollage.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit foto's, snelle levering

Top gedaan

Top gedaan ! Boven verwachting erg mooi geworden !1

Top product snel geleverd

Het product is snel geleverd en zag er super uit. Meerdere foto´s op aluminium. Echt een aanrader. Prijs en kwaliteit zeker in verhouding. Ik kende Easy Collage niet. Nu zou ik weer naar deze partij gaan.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Gemakkelijk te maken, veel keus en goede kwaliteit. Ben heel erg tevreden

Geheel volgens verwachting.

Prima ervaring en voor herhaling vatbaar. Zowel het maken van de collage als ook het bestellen was zeer klantvriendelijk en het resultaat geheel volgens verwachting. Een aanrader. We krijgen veel positieve reacties en geven graag uw adres en website door.

Prachtige fotoposter

De posterkwaliteit van mijn oude, ingescande jeugdfoto's uit de seventies en eighties is boven verwachting. Ben er erg blij mee. Snelle levering ook. Ga hier nog meer posters bestellen.

Goed geholpen, snelle levering

Goed geholpen, snelle levering

Goede service.

Snelle levering en het bestelde zag er goed uit. Zoals verwacht !

Gewoon GEWELDIG!!!!

Mega mooie collage gemaakt en dit was super simpel! Vandaag toegekomen en ik ben super tevreden met dit resultaat!! Dit is een topbedrijf!!! Je beklaagt het niet!!!

Superrrr!

Onze (o)ma is blij met haar verjaardags cadeautje Super netjes ontvangen en alle foto's mooi scherp, ik zelf vond het een prettige ervaring im te maken en het zo toch een ge-wel-dig plaatje te maken. Wij blijven een tevrede klant voor de toekomst!

WAt een mooie kwaliteit

Mooie heldere foto’s en prima op te hangen Ook Snelle service en netjes ingepakt.

Prachtig resultaat! Boven verwachting

Makkelijk te maken en leuk om te doen.

Prachtige collage

Heel eenvoudig te maken. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat.

Foto collage mooi afgeleverd en snel

Bestellen via de site gaat vlot. Collage werd in goede staat zeer snel thuisbezorgd. Goed dat er een feedback mail komt na de levering. Ik raad anderen aan bij dit bedrijf te bestellen.

Prachtige collage in zwart/wit.

Vlot en makkelijk te maken. Een mooie zwart/wit collage. Snel een goed bezorgd! Tevreden!

Erg goed en behulpzaam om tot een mooie collage te komen

Mijn ervaring is dat easy collegae de tijd neemt en keurig aangeeft als foto dubbel, niet scherp of niet goed gecentreerd is.

Super snel geleverde topkwaliteit

Inmiddels al een paar keer een bestelling geplaatst, ook deze keer naar volle tevredenheid. Binnenkort volgt nog een bestelling

Super !!

Mooie kwaliteit op de canvas. het ziet er echt super uit !!

Netjes en snel geleverd

Collage was cadeau voor mijn dochter. Het 1e jaar van haar dochter , helemaal blij ermee

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam