Uitstekende kwaliteit, kundige en zeer vriendelijke behulpzame klantenservice

2 grote collages laten afdrukken op plexiglas. Snel geleverd, uitstekende kwaliteit. Zelfs toen ik last minute iets wilde wijzigen was dat geen enkel probleem. Klantenservice denkt goed met je mee en controleert de kwaliteit van de collage voordat het gedrukt gaat worden. Klasse!

Mijn ervaring is zeer positief! Er wordt gekeken naar kwaliteit en Als blijkt dat de foto’s niet mooi zijn dan wordt je hierover bericht! Ook mail verkeer is erg prettig! In een woord prima!!

De enige site waar ik de collage kon maken zoals ik dat wilde.

Op andere foto websites kon ik mijn collage alleen maar in vaste formats maken. Bij Easycollage kon ik alles maken zoals ik dat wilde veel keuze mogelijkheden en zelf breedtes en kleur van strepen Tussen de foto’s bepalen en maken. Het resultaat is práchtig hangt aan de muur en is een echte eye catcher geworden !!!

Prachtig

Heel mooie kwaliteit en een super snelle levering . Een echte aanrader .

Ik heb een fotocollage van 20 foto's samengesteld op aluminium. Nadat ik deze heb ingediend kreeg ik - nadat een medewerkster van EasyCollage dit heeft bekeken - aanwijzingen waardoor ik mijn collage heb kunnen optimaliseren. Fijn dat er met de klant wordt meegedacht! Nadat ik de aangepaste versie heb ingediend werd mijn fotocollage de volgende dag bezorgd. Snelle levering en fijne communicatie met het personeel!

Gemakkelijk om de foto’s in te voeren en te bewerken. Alle tijd om de collage op de site te bewaren en eventueel aan te passen. Uiteindelijk een mooi resultaat thuis gestuurd gekregen. Dit is de tweede collage die ik bij Easy Collage heb besteld: beide keren uitermate tevreden!

Prima voor elkaar!

Snelle afhandeling met goede kwaliteit

Prachtige collage, snel geleverd

makkelijke site, veel mogelijkheden, zeer creatief, en snelle levertijd. Wij zijn heel erg blij met de collage, hij ziet er top uit!

Heel mooie kwaliteit

Ik heb een collage op canvas besteld. Hij is erg mooi van kwaliteit!

De door mij gemaakte collage is goed op tijd bezorgd en ziet er mooi uit! Een aanrader om nog een keer te doen via Easycollage

Makkelijk te maken. Keurig op tijd bezorgd en mijn collage is prachtig afgedrukt.

Snelle levering, mooi scherp beeld

Volgende dag in huis. Foto's op canvas waren mooi scherp.

In één woord geweldig

Super mooie collage geworden, mooie heldere foto's, geweldige kleuren. Echt super blij met het resultaat. Makkelijk samen te stellen en snelle levering.

uitstekend

Prima kwaliteit en snelle levering.

gewoon prima,zeer oplettend personeel

Ondanks onze secure invullen van foto's zat er toch een dubbele tussen.Oplettend personeel zag dit en wij kregen daar bericht over.TOP!!!

Alles ok !

Zeer tevreden !zullen zeker nog eens aan jullie denken voor een volgende bestelling .

ge-wel-dig

foto collage gemaakt voor collega die met pensioen gaat ,kado was de klapper van het feesie!!!

Prachtig

Prachtig.

Eerlijk, betrouwbaar en meedenkend

Nadat ik een collage had gemaakt en verzonden om te worden gemaakt, kreeg ik een mail met het verzoek contact op te nemen omdat ze zagen dat de foto's niet mooi scherp uit zouden komen. Netjes toch!

Het was zo mooi dat het mij zelfs ontroerde

Zeer gebruiksvriendelijke site om een collage te maken, afhandeling verliep ook heel vlot en het resultaat was nog mooier dan verwacht. Een echte aanrader!

Gewoon in orde

Gebruiksvriendelijke website. Makkelijk foto's toevoegen. Je kunt inzoomen en verschuiven, zodat de focus precies naar je zin is. Duidelijk aangegeven of de foto's al dan niet groot en helder genoeg zijn. En het resultaat, dat keurig thuis bezorgd is, bewijst dan dat alles klopt. Zeer tevreden

Mooi resultaat

Leuke manier om een collage te maken, ook als kado. Wij hebben het kado gegeven aan ons zusje en zwager die gaan emigreren naar Amerika en hadden de Delfs blauw uitvoering.

Waanzinnig

Ontzettende mooie collage besteld die super snel werd geleverd en prima was verpakt. Ben er erg blij mee.

Super kwaliteit en service

Makkelijk om een collage te maken en helemaal super is de service. Ik kreeg persoonlijke mails over de kwaliteit van de door mij gebruikte foto’s. (Waren niet heel goed). Ze hebben meegedacht over de oplossing. Is een aanrader.

Eenvoudig, super resultaat, heel snel geleverd!

Heel gebruiksvriendelijk, snel in huis, mooie kwaliteit.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam